Олена

Моя одержимість сироватками ( Частина 1)

Все почалося з Elizzaveca і їх гіалуронової сироватки. Одного ковідного дня, переглядаючи інтернет-магазини, випадково натрапила на акцію на цю сироватку, і з того часу я відкрила полювання за найкращою сироваткою.

Я випробувала безліч різних сироваток – корейські, українські та канадські – і вже сформувала свій особистий список улюбленців та 'лузерів'.

Щиро сподіваюся, що мої враження і рекомендації стануть корисними для вас, надихнуть на нові покупки або ж, навпаки, допоможуть зекономити кошти.

- на цьому фото особливо видно мою неідеальну шкіру -

Раптом, у підлітковому віці, моя шкіра стала не ідеальною - Жирна з частою появою великих болючих і мілких акне, що залишають червоні сліди протягом місяців. До речі, мілкі акне з лобу пройшли коли я змінила зачіску, а саме прибрала “чолку”. А великі виявилися гормоно- і стресо-залежними. Хоч мені вже 30 вони все одно час від часу з'являються на моїй шкірі.

Чесно признаюся, саме корейські блогери надихнули мене купити сироватку, десь всередині я сподівалася, що від одного флакончика моя шкіра стане фарфоровою. До покупки першої сировотки мій догляд був дуже скромний - м'яка вмивалка, дерматологічні бовтушки і глиняні маски.

Коли довгоочікувана посилка з гіалуроновою сироваткою Elizzaveca нарешті прибула, я миттєво розпакувала її та нанесла на шкіру і з нетерпінням почала розглядати себе в дзеркалі, очікуючи миттєвий результат.

Фізичні якості: Прозора, трохи в'язка рідина без аромату (великий плюс те, що у ній не має зайвих фарбників і ароматизаторів).

Застосування: Я наносила сироватку на трохи вологу шкіру після вмивання, розподіляючи 4-5 крапель пальчиками по обличчю та використовуючи алое гель замість крему. Консистенція сироватки дуже правильна: вона не занадто рідка або густа, тому такої невеликої кількості вистачало на все обличчя.

Іноді під час нанесення відчувалося печіння, і на чутливих ділянках шкіри з'являлись червоні плями. Ці плями швидко зникали, і чому вони виникали - я так і не зрозуміла. Можливо, це пов'язано з вологістю повітря.

Ефект: Після застосування відчувала легке стягнення шкіри (без неприємних відчуттів), на поверхні залишалась тонка плівка, яка трохи блищала. Особисто мені сподобалася ця плівка: вона була неймовірно легкою, не забивала пори, шкіра менше жирніла і була гладенькою при дотику.

Спустосивши всю банку моя шкіра не стала такою ж вау як у кореянок, але вона менше жирніла - і це факт. Через це трохи розчарувалася в продукті, але за час використання, як так звикла до щоденних ритуалів краси, що повторила покупку, і навіть подарувала одну баночку своїй мамі.

Отримавши лише частину очікуваного ефекту, я почала самостійно досліджувати і цікавитися інгредієнтами. Основний компонент у Hyaluronic Acid 97% - гіалуронова кислота, звісно її дія залежить від багатьох факторів, починаючи від концентрації закінчуючи розміром молекул. Однак, що максимально можна очікувати від цього компоненту?

Зволоження: Зберігає вологу у шкірі, забезпечуючи інтенсивне зволоження, що допомагає підтримувати м'якість та гладкість шкіри.

Захист від впливу навколишнього середовища: Допомагає в боротьбі з вільними радикалами, зменшує шкідливі наслідки від ультрафіолетових променів.

Лікування і загоєння: Прискорює загоєння ран та подразнень на шкірі, сприяючи швидшому відновленню.

Підвищення еластичності: Підвищує еластичності шкіри, допомагає зменшити появи зморшок та роблячи шкіру більш пружною. Тут варто додати що великі зморшки можна прибрати тільки за допомогою ін'єкцій.

Може призвести до сухості шкіри - при довготривалому виористані.

Дана сироватка дала максимально, що можна очікувати від цього інгредієнту. Вона не робить шкіру ідеальною, просто підтримує її захисні якості.

Мої пошуки ідеальної сироватки продовжилися. В цей раз я придбала те, я більше звертала увагу на головний інгридієнт. Тож під постріл потрапила Elizavecca Galactomyces 97%

Фізичні характеристики цієї сироватки були схожі на попередню: вона була прозорою, мала ідеальну в'язкість для сироватки та не мала аромату. Я використовувала її так само, як і попередню - двічі на день після вмивання.

Щодо результатів: ця сироватка не викликала жодного печіння. Інколи з'являлися мілкі висипання, але вони дуже швидко зникали протягом тижня і не залишали слідів. На великі прищі вона особливо дії не мала. Вона добре знімав почервоніння, звісно, це не було чимось схожим на тональний крем, і шкіра не ставала відразу персикового кольору, але певний результат від використання був помітний."

Галактоміксес - це дріжджовий гриб, з великою кількості різних корисних вітамінів і мінералів. Він найчастіше використовуюється в азіатській косметології.він допомагає зволожувати шкіру

• Омолоджування - за рахунок зволожувального ефекту, збільшує гладкість і пружність шкіри.

Лікування - знімає запалення, покращує місцевий імунітет, лікую висипання, звужує пори

вирівнює колір шкіри, прибирає постакне і веснянки

Антиоксидант - подавляє активність вільних радикалів, позбавляє від токсичних речовин, покращує кровообіг, захищає від навколишнього середовища.

Ця сироватка дійсно трохи намагалася боротися з висипаннями, але якщо чесно, ефективність цього гриба дуже гіперболізована. Моя шкіра відреагувала на сировотку з галактоміксисом досить позитивно, але це не панацея від всіх хвороб.

Ого, вийшов досить довгий текст. Якщо ви прочитали весь пост - то ви великі молодці, сподіваюся ви не втомилися від моїх оповідей)

Цікаво чи є ще такі одержимі сироватками як я? Яким чином у вас почалося знайомство із сироватками?