Olexandra

Популярний Lifter Gloss від Maybelline 💄

Привіт! Бачила, що багато хто з дівчат пробував цей блиск, а хтось взагалі має колекцію. І я теж вирішила спробувати. Іноді, коли роблю макіяж губ, то поєдную помаду або олівець з блиском, якщо хочеться додати трохи об'єму.

Я спеціально шукала нюдовий, універсальний відтінок, такий, що поєднується з усіма. Але враження щодо Maybelline дещо не однозначні, і я навіть пожалкувала, що його придбала.

Сам флакон важкий і на вигляд цікавий, щільно закручується, має великий аплікатор.

Головний мінус для мене це аромат і присмак.

Запах нагадує віддалено якісь цукерки, каву, налиту у неякісний пластиковий стаканчик з хімічною ноткою.

Коли щось їж або п'єш з цим блиском на губах, присмак неприємний.

Сам колір по собі насичений, пігментований і жирненько лягає на губи і зволожує їх. Можливо, я прогадала з відтінком, бо на моїх губах виглядає якимсь коричневим.

До цього користувалась блиском від Artdeco у 36 відтінку, який мені більше сподобався.

Ось пост про нього, якщо захочете подивитись.

https://club.makeup.com.ua/post/1971/

Як і всі блиски не стійкий, швидко "з'їдається", але наче трошки залишає легенький відтінок на губах.

Я ще "пограюсь" з ним, можливо не правильно користуюсь. Якщо не вдасться розгледіти красу засобу, то більше не куплю.

А ви пробували цей блиск? І як вам?