Demchenko Alina

Trick or Treat: Ароматні черепа від Police

Trick or Treat: Ароматні черепа від Police
Trick or Treat: Ароматні черепа від Police

З брендом Police, я познайомилась в кінці 2022року, на початку 2023. Я випадково знайшла його, в пошуках аромату для подруги: знаючи ноти які їй подобаються, аромат який подобається я почала шукати щось схоже і побачила це чудо. Дизайн мене вразив просто одразу. Наче якийсь магічний артифакт, пакування просто гіпнотизувало мене і я була наче під впливом чар, бо так хотілось саме його.

Що ж, невдовзі після того як я подарувала аромат подрузі, я зрозуміла : мені треба теж. То ж на данний момент в мене три аромати :

  • Police To Be The Queen
  • Police To Be Exotic Jungle
  • Police To Be Tatooart Woman

Всі аромати мають однаковий флакон, але різний дизайн, який передає настрій аромату. Що до ціни : вона доволі різна. На початку знайомства, вони коштували в рази дорожче ніж зараз. Тоді, 40мл, коштувала порядком 600-700грн, коли зараз, той же об'єм 300-400. То ж зараз доволі вигідно брати. Аромати - різні по стійкості.

Коробки прикрашені золотими/сріблястими/глянцевими написами і візерунками. Дизайн пакування буде зберігатися з упаковки до упаковки (череп посередині, навкруги якийсь патерн, елемент декору ), буде мінятися лише колір, візирунок та шрифт .

Trick or Treat: Ароматні черепа від Police

Це був перший аромат, який в мене з'явився від цього бренду. Я не могла втриматись, через дизайн і доволі гарну піраміду. Але дизайн .... У саме серденько. Ніжно рожевий череп прикрашають олд скульні червоні троянди. Цей стиль мені дуже подобається, бов ньому є вінтажний шарм, то ж побачивши це - я вже знала, що аромат повинен бути якимось пудровим. Ну не кедр же там повинен бути )))

Ще з флакону, відчивається легкий, солодкий аромат. Він має трошки пудрово-квітковий відтінок, солодкий, але не приторний. Так ми можемо розуміти, як поведе себе аромат далі. Після розпилення на руку , аромат одразу починає грати солодко, трошки тягуче, наче медовий. Відчуваються не виразні фруктові нотки, легкі , які не беруть на себе головну роль. Якщо постаратися, на старті можна помітити трошки кислувати нотку, наче яблуко чи якась ягода. Вона не явна, просто відчуття що там якийсь фрукт з легкою кислинкою.

Коли яскравий старт, з нотами яблучного квіту переходить у середину, аромат стає більш пудровим і більш солодким. Це наче цукерки, але не приторні, не хімозні. Нема відчуття цукру як ноти, нема ванілі, але щось кондитерське є. Може льодяники чи желешки. Близько до тіла, відчувається щось гіркувато-трав'янисте - можливо так грає якась квітка. Таку пудру я вже помічала і раніше, то ж хоча я і не відчуваю яскравий аромат, можу сказати що так грає троянда. Це солодка, тепла та оговтуюча вуаль, яка дуже тендітно лягає на шкіру.

База, яку я чую - плоска. По факту, солодка середина стає більш ванільною, менш помітною і більш теплою. Різниця досить не помітна, але приємно. Чесно кажучи, я б сказала що аромат плоский, складно відрізняються ноти одна від одної і стартові ноти хоча і відрізняються від середини, але відчутні лише хвилину. Аромат має властивість нагріватися і найсолодше і тепле звучання вкінці. То ж давайте подивимось ноти.

  • Старт : кленовий сироп, слива, цвіт яблуні та фрезія( воно змішалось в єдину композицію і на самому початку виділяється яскраво лише цвітіння яблуні. Але зі всіма нотами згодна - вони цілком можуть давати такий старт)
  • Середні ноти : Солодкі ноти, Геліотоп, Фіалка, Дика троянда, Жасмін ( троянда і жасмін - створюють пудру, фіалка і геліотоп - трошки гірчинку, ну а солодкі ноти то це солодкі ноти 😂)
  • База : Пастила, Мускус, Сандал , Кедр ( а, кедр значит тут є 😂😂😂 Ну бачете, помилочка 😂 Пастила - так, Сандал - так , мускус - можливо, кедр - ну ніколи не звертала увагу, але можливо. Кажу ж - база найтепліша)

Чесно кажучи, коли бачиш піраміду, трошки розумієш, чому аромат доволі плоским здається. Бо кожна частина, хоча там багато всього - звучить однаково. У кожному етапі аромату є солодка нота і є те що може давати пудровість. Він просто спочатку більш легкий, як вітер, потім стає більше теплим, аж поки в кінці він стає прям дуже ванільно-солодким. То ж по факту - він не такий вже плоский.

Я хочу сказати відразу - цей аромат мій улюбленець. Хоча багато хто порівнює його з Lacoste Pour Femme - вони не схожі. То ж аромат мені подобається тим що доволі унікальний і не є дюпом. Об'м в мене доволі великий - 75мл і я рада що обрала саме цей об'єм.

Яскрве пакування одразу потрапило мені на очі. Помаранчовий череп з пальмовим листім і квітами османтусу - розповідає нам про літні теплі дні, коли ти вітаєш десь у своїх мріях дивлячись на море. По пакуванню легко зрозуміти що аромат може бути фруковим, трошки кислим, бо це наче якийсь коктейль.

Ще з флакону, я відчуваю якісь більш свіжі ноти. Вперший раз це мене трошки вразило, бо очікувала більш різкі фруктові ноти, солодкі, кислі і можливо трошки схожі на якусь фанту. Але ні, з флакону аромат доволі стриманий. Він фруктовий але доволі ніжний, схожий легкістю на Tatooart. Після розпилення же, аромат міняється кожну секунду. Нота яку чуєш першц секунду - 100% лимон. Друга секунда - і ось вже солодка та трошки терпка чорна смородина. М'яко і досить непомітно, вона стає більш теплою, трошки трав'яною та пряною. Не характерий бальзамічний аромат для такого тропічного аромату дає гелеотоп. Є в ньому щось мускатно-бальзамічне, що має якийсь мигдальний підтекст. Я не експерт по цій квітці, просто помітила цей дивний аромат в деяких парфумах ( Musc Noir For Her Narciso Rodriguez - цим мабуть мене і відштовхує сильно). По теплу , до цієї терпкої ноти додається жасмін та османтус, вони більш домінуючі. Коли аромат трошки вивітрюється, геліотоп стає більш м'яким і має більш мигдальний підтекст.

Парадокс цього аромату, що фруктів тут нема. База доволі дерев'яна, в якомусь сенсі навіть тваринна. Хоча коли дивишься на флакон - очікуєш фруктового вибуху. А по факту з фруктів лише лимнний старт, який переходить у смородину. В кінці, близько до шкіри, окрім деревини, відчувається шось солодке і ніжне. Аромат яскравйи ближче до тіла, більш терпкий, а ось як шлеф - то він навіть здається пудрово-квітковим, наче в шлейфі зосередилась ваніль та османтус. Ось шлейф - дійсно тропічний.

Що ж по нотам:

  • Старт : Лимон, Слива, Чорна смородина ( сливу майже не відчуваю, бо смородина явно домінує)
  • Середина: геліотоп, жасмін та османтус ( середина дуже читаєма насправді, правда якщо розпилити багато - геліотоп вас просто задушить. Жасмін більше лізе в шлейф, трошки мильний)
  • База : Ваніль, Замші та Пачулі ( я ж кажу - база дивна. Ваніль лізе в шлейф, так до тіла не сильно читається. Пачулі грає доволі яскраво, але замша - ось вона відчутна сильно).

Аромат доволі суперечливий. Він мені то подобається дуже сильно і я жалію що взяла лише 40 мл, а інколи, через вилізаючий яскраво геліотоп та замшу - не розумію чого мені він так подобається. Аромат хамелеон. На одязі, він грає більш кисло, більш фруктово та тропічно, а ось на теплій шкірі - повертає до чогось дикого. Аромат явно треба нюхати і наносити не тільки на блоттер а й на шкіру.

Я люблю наносити цей аромат саме на одяг, тримається не погано. Але ось на шкірі він тримається трошки довше. На диво - мені він подобається, може і краще що він такий , бо це не тропіки, це справні опасні джунглі)

Дійсно - пакування максимально королівське. Зовнішній вигляд переносить мене кудись в Італію, бо така розкішна корона, в мене чогось викликає асоціацію з чимось містично релігіозним. Білий колір, робить цей череп більш реалістичним, а ця золота корона додає якогось шарму. Ще під час замовлення, в мене було відчуття що аромат не буде мати нічого спільного зі своїми нотами. Він виглядав доволі атмосферно і ця атмосфера не асоціюється в мене з заявленим в ньому персиком і ананасом. Що ж там є ?

А там є холод... Старт дійсно, доволі фруктовий. Звична для нас кислинка цитрусів, вразила мене на самому початку і перше про що я подумала "ВАУ". Такий холодний, пряний і трошки кислий аромат зі старту, міг стати гарним початком, для всієї композиції.

Після короткого старту, аромат став набувати трав'янистих і гіркуватих нот. Аромат чистий, трошки має мильність, але доволі приємну.І я продовую чекати фруктів... Але знаєте що я отримую ? Яскравий мускус і пачулі. Настільки яскравий, що він в шлейфі, на шкірі, по всій кімнаті. Він як на зло такий стійкий, що мило не допомагає його змити. Пачулі на стільки домінує, своєю свіжістю і терпікістю, що викликає якийсь десонанс с якоюсь теплою нотою. Аромат наче кидає з холоду в жар і навпаки. Але мускус... Він сильно яскравий. А тепер я вам покажу, як виглядає піраміда на яку я купилась :

  • Старт: Червоні ягоди, Мандарин, Апельсин і Петитгрейн ( Петитгрейн - дає трав'янистість, цитруси чую, ягоди - ні)
  • Середні ноти: Ананас, Персик, Фіалка і Жасмін ( вони мабуть до мене не доїхали)
  • База : Пачулі, Ваніль, Мускус та Кедр ( Ваніль теж гуляє десь з середніми нотами, всі інші на місці і причому такі яскраві, наче вони і в середині і в базі і в кисні)

Парадокс всього цього - відгуки. Багато хто реально відчуває фруктово-ягідну композицію. Так, як я зрозуміла пачулі всі відчувають, але хто ті люди хто чують ананас. І хто людина яка відніс його до квітково фруктового.

Для мене це аромат явно мускусний, дерев'яний та трав'янистий. Він повністю схожий на своє холодне та містичне пакування. Ще б ладан - і добрий вечір ми з Ватикану.

Я не зуміла до нього звикнути за рік. Єдиний варіант, як я його носила - додавала до нього свій улюбений IN2YOU.

А найголвніше, що я взяла цей аромат в об'ємі 125мл...