SKOMSKA

Розберемо детальніше наповнення набору від Rituals 🤎

Давно хотіла познайомитись та спробувати продукти від голландського бренду Rituals , адже багато хороших відгуків🥰

Серія Rituals включає понад 400 найменувань, натхненням для яких стала філософія Сходу.

І, як і личить азійським засобам, вся косметика побудована навколо ідеї збереження здоров'я не лише людини, а й природи.

• усі засоби створені лише на основі органічних компонентів;
  • у виробництві фірма віддає перевагу відновлюваній сировині;
  • кожен інгредієнт проходить строгу сертифікацію та контроль якості;
  • компанія відмовилася від компонентів тваринного походження. Виняток становлять бджолиний віск та ланолін;
  • фірма не проводить випробування на тваринах.

Я обрала для себе набір Rituals The Ritual of Ayurveda Trial Set , який складається із трьох продуктів.

У наборі:
Гель-піна для душу 50 мл
Скраб для тіла 125 г
Крем для тіла 70 мл

Аромат : індійської рози, та тонкі ноти солодкого мигдаля.

Перший продук, який мене зацікавив - гель-піна для душу.

Має дуже красивий дизайн, зручний у використанні.

За допомогою дозатора потрібно видавити невелику кількість гелю на руку - контакт з водою миттєво перетворює гель на густу, розслаблюючу піну. Вона ніжно очищає тіло, залишає шкіру зволоженою та приємною на дотик.

Неймовірий процес, адже я думала, що піна буде відразу.

Легка нежирна формула, яка швидко вбирається, має відновлювати баланс, омолоджувати і розслабляти шкіру.

Насичений розкішною сумішшю індійської троянди і гімалайського меду, має неймовірний аромат.

Формула крему забезпечує тривале зволоження.

Засіб має густу консистенцію і 91 % натуральних компонентів.

Очищаючий скраб для тіла, на основі цукру, який відлущує та живить шкіру. Виробник зазначає:

- ніжно відлущує омертвілі клітини;
- усуває забруднення та надлишки себуму;
- ефективно пом'якшує епідерміс;
- не пересушує та не стягує шкіру;
- гімалайська сіль дарує приємний масажний ефект;
- покращує мікроциркуляцію крові;
- дарує природне сяйво та м'якість;
- має приємний аромат індійської троянди та солодкого мигдалю;
- заспокоює епідерміс;
- омолоджує шкірний покрив;
- дарує гладкість, пружність та шовковистість;
- Не травмує шкіру.

Текстури засобів чудово видно на фото , це дужее ніжна піна для душу, приємної консистенції крем для тіла і цукровий скраб.

Я задоволена, що обрала саме такий набір, адже відразу можу познайомитись з 3ма засобами😍

Також такий формат зручно брати з собою в поїздки , та і чудовий варіант для подарунку🎁

Наразі в мене етап тестування і на сьогодні маю лише позитивні відчуття, але потрібно ще трішки більше часу, щоб скласти остаточне враження😌