Yulikuss

Моя залежність

Моя залежність

Думаю не варто акцентувати увагу на тому, який моя найулюбленіша серія від Rituals, бо то і так зрозуміло 🙈

Це вже перейшло в якусь залежність ароматом бажанням відчувати його всюди 😁

Тому коротко про нові баночки.

Подарунком собі на новорічні свята став набір в склад, якого входить: пілінг для тіла 125 гр, піна для душу 200 мл, крем для тіла 100 мл, ароматична свічка 140 гр.

Почнемо з самого початку. Коли я відкрила поштову коробку то одразу відчула неймовірний, вже давно улюблений запах (до речі, сама коробка з-під продуктів досі стоїть і пахне, що також варто відмітити).

А тепер до самих продуктів:

❤️ Пілінг для тіла ❤️

Запах то щось 🙈 Самі пілінгуючі частинки, як для мене зажорсткі, але за рахунок того, що там багато олії, то одночасно виходить і зволожити шкіру.

❤️ Піна для душу ❤️

Зволожує і дарує приємний аромат, який довго залишається на шкірі. За що мені подобаються пінки від Rituals, так це тим, що треба небагато продукту для того, щоб очистити шкіру, бо від одного натиску виходить вже багато піни 🙈

❤️ Крем для тіла ❤️

Він разом із піною мій бестселер — ідеальне зволоження і аромат 🥰 Побачила ще набір з кремом в банці із додатковим змінним наповненням. Тому вже знаю чим заміню, коли закінчу цей крем😁

❤️ Ароматична свічка ❤️

Ось тут відбувалося розчарування, бо як на мене запах відрізняється від запаху всієї серії, але запах відчувається добре, навіть свічка, коли не запалена, то відчувається запах коли проходиш поруч.

❤️ Спрей для тіла і волосся ❤️

З цієї ж серії, але купувала окремо. Аромат нічим не відрізняється від всієї серії. Стосовно стійкості, то це десь 3/5. Тому закінчу і скоріш за все повторювати не буду.

Моя залежність
Моя залежність
Моя залежність