Оліч

Cosrx Acne Pimple Master Patch

Cosrx Acne Pimple Master Patch

Це моя друга пачка, першу я просто викинула пару років тому. Тоді я вже дуже часто бачила ці патчі у різних блогерів, всі казали, що вони якісь магічні, але мені вони нічого абсолютно не робили з запаленнями, я для себе зробила висновок, що це все не працює.

Але потім я десь натрапила на інфо, що прищік ще потрібно вскривати чи проколювати, щоб патч спрацював. Так дивно, що про це майже ніхто не казав у своїх відео, і навіть у описі продукту на мейкапі (та і на інших сайтах теж) цього нема. Типу просто наклейте на прищік і все. Як на мене дуже дивно. Але звісно про всяк випадок нагадю, що спрчатку шкіру, руки, та інструмент треба добряче продезинфікувати.

Що там в цій пачці?

Гідроколоїдні вироби трьох розмірів (24 шт) щільно прилягають до шкіри, ефективно видаляють забруднення та прискорюють процес загоєння акне. Корейські патчі є гіпоалергенними, не містять парабенів, сульфатів, фталатів. Вони протестовані дерматологами, не проходили випробувань на тваринах.

Я вже спробувала на декількох запаленнях, і результат мене проадував. Такі вже "зрілі" запалення виглядають після них значно краще, ніж якщо б їх просто вичавити, а запалення, що ще сидять глибоко виходить прибрати значно швидше (але їх важче проколоти😥).

Нижче на фото (сорі за такий "естетік") можна побачити приклад роботи за ніч, патч вбирає в себе оце "наповлення" прищіку, і ви не ходите з раною, після того як розколупали собі обличчя)). З глибоким і великим запаленням можливо доведеться використати кілька патчів підряд.

Загалом - дуже задоволена, радже мати в арсеналі таку штуку!)

Cosrx Acne Pimple Master Patch
Cosrx Acne Pimple Master Patch