SomovaFM

Порожні пляшечки, нарешті

Порожні пляшечки, нарешті

Так зівпало, що в один день в мене закінчились дві сироватки та всього з різницею в пару днів засоби для вмивання. Зазвичай я не зберігаю пусті баночки, тому це мій перший подібний допис. Тож самій цікаво підвести ітоги.

  • Гель-пілінг від Dr. Sante.

Ним користуюся щоденно зранку та ввечері. Це мій перший етап очищення шкіри, якщо я не фарбуюся. Пляшечки вистачає майже на 5 місяці. Він дуже економічний, гарно та ніжно очищує шкіру. Лише одна якась партія має жахливий дозатор, через який туго йде скраб вже через декілька тижнів.

  • Пінка для вмивання з азелаїновою кислотою від Biotrade.

Другий етап в щоденному догляді. Пляшечки вистачає десь так само як і гелю, на 5 місяців точно. Одного натиску цілком достатньо аби вмити обличчя та зону декольте.

  • Гель для вмивання від польського бренду Ziaja.

Раніше це був мій єдиний гель для вмивання, поки я не почала пізнавати світ доглядової косметики. Наразі ж користуюсь ним лише після використання гідрофільної олії. Наношу на щіточку не шкодуючи засобу та добряче проходжуся по обличу змиваючи олію. Після вже йде гель-пілінг. Складко відслідкувати як на довго мені вистачає пляшечки, але з урахуванням, що до нещодавна я майже не фарбувалася, то вона може протриматись і рік на поличці.

  • Сироваткою з вітаміном С від Garnier.

Для ранкового щоденного використання. ЇЇ вистачає десь на три місяці. Чудово вбирається та вирівнює тон шкіри зранку.

https://club.makeup.com.ua/post/8759/

  • Сироватки для обличчя від Cos De Baha з Саліциловою кислотою.

Наношу щовечора і вистачає її також десь на три місяці. Нещодавно розповідала по неї детально.

https://club.makeup.com.ua/post/19660/

  • Протизапальна локальна есенція для обличчя від Українського бренду MyIDi.

Першої цієї маленької пляшечки мені вистачило десь на 3,5 місяці, майже щоденного використання точково на запалення. Це вже друга пляшечка, якої вистачило на 2,5 місяці при не дуже регулярному використанні. Можливо це через зміну формули та консистенції емульсії.

https://club.makeup.com.ua/post/18732/