SomovaFM

Acne-Off Local Essence: знайомство з Українським брендом MyIdi

Acne-Off Local Essence: знайомство з Українським брендом MyIdi
Acne-Off Local Essence: знайомство з Українським брендом MyIdi

Протизапальна локальна есенція для обличчя від акне з саліцилоаою та гліколевою кислотами, та мінеральними рослинними олійками. Об'єм тюбику 15мл мені вистачило на 4 місяці при регулярному використанні. Наразі це вже моя друга упаковка ,а це про щось та каже.

Есенція чудово знімає запалення, почервоніння та підсушує висип.

В'язка рідина напівпрозорого зеленого кольору з ледь вловимим ароматом якихось трав.

Acne-Off Local Essence: знайомство з Українським брендом MyIdi

Упаковка легка, невелика, зручно брати з собою. Має продовгуватий пластиковий носик, через який зручно дозувати засіб та наносити в малий кількості, бо багато і не потрібно. Ззаду баночки є силіконова піпка, яка і допомагає той засіб вичавлювати легким натиском. Але все ж перед використанням перевертаю баночку уверх дном та одним різким рухом стряхую вміст то кінчика.

Так як це вже друга упаковка, маю сказати що по консистенції суттєво відрізняється від першої. Я написала виробнику і вони підтвердили зміну формули, а її основні дії не змінилися.

Перша консистенція була зернистою, з білими цятками, які при використанні на обличчі танули. А при засиханні есенція ставала практично не помітна та майже розчинялась на обличчі, могла протриматись всю ніч.

Друга партія ж виявилась однорідною, темнішою та при повному висиханні стає білою плівкою на обличчі, яку можна легко зняти одним рухом.

Скажу чесно, перша партія мені подобалась більше по консистенції, але протизапальні властивості дійсно залишилися (хоча спочатку мені здалося інакше).

Наношу локально на висипи після усіх вмивашок та навіть крему (цикапласт моя любов). За пів дня засіб чудово знімає почервоніння та підсушує прищик. На місці запалення не залишається моцної корочки, а у результаті і слідів, коли вона відпадає.

Тепер хочу більше засобів серії Acne-Off, то вже придбала протизапальний тонер і незабаром напишу відгук й на нього.

Аннушке дякую за те, що звернула мою увагу на такий чудовий бренд 💚