YuliHrytskoff

Парфумована вода ZARA Nuit Dress Time 03

Парфумована вода ZARA Nuit Dress Time 03

Із парфумованою водою ZARA «Nuit» я познайомилась в минулому році чисто випадково – не планувавши купляти нові парфуми, я просто зайшла в косметично-парфумерний магазин пороздивлятися новинки косметики та парфумерії. Але нанісши цей аромат на блоттер, а згодом – на зап’ястя, він настільки мені сподобався, що на наступний день я повернулась в цей магазин за покупкою.

Взагалі, мені подобається парфумерія від ZARA! Так, більшість ароматів доволі простенькі, ні до чого не зобов’язуючі, такі універсальні і багатьом до вподоби, але й у цьому, мабуть, і їх шарм… Але «Nuit» дивним чином вибивається із загальної концепції ароматів бренду, він більш глибокий, насичений, обволікаючий, «дорожчий» по звучанню…

Ну що ж, тепер більш детально про цю чарівну парфумовану водичку)

Прем'єра аромату – 2013 рік.

Група (тип) ароматів: східні, деревні.

Категорія: мас-маркет.

Стать: для жінок.

Країна ТМ: Іспанія.

Зроблено в Іспанії.

Дизайн флакону витриманий у загальному стилі парфумерії ZARA. Важкий, виготовлений із грубого затемненого скла флакон, який на сонці переливається глибокими коричнево-чорними тонами.

На лицьовій стороні – фарбою нанесено найменування бренду та аромату.

Флакон оснащений пульверизатором, який працює безпроблемно, але подає водичку доволі крупнодисперсно.

Пульверизатор міцно закривається пластиковою кришечкою в тон флакону, на якій витіснено назву бренду.

Загалом, як на мене, флакон ідеально передає тематику та настрій аромату!

Об’єм флакону – 90 мл. Також у виробника дана парфумована водичка представлена й у флаконах меншого об’єму.

Згідно опису виробника, піраміду аромату складають такі ноти:

Верхня нота: Бергамот, персик.

Середні ноти: Палісандр (рожеве дерево) та Полуниця;

Базові ноти: Ваніль та Амбра, Деревні ноти, Мускус.

Даний парфум – це той випадок, коли ноти аромату настільки вдало скомбіновані і поєднані, що звучать вони єдиною цільною композицією, з якої важко виокремити якусь одну і сказати: «Ось це бергамот, а це – полуниця…» Це суцільна, єдина композиція з монотонним, але надзвичайно глибоким звучанням!

Аромат солодкий, але в міру, ця солодкість не нудотна, а глибока, з легкою гірчинкою, на пудрово-деревній базі.

Стартує аромат легкою терпкуватою гірчинкою, яка дуже швидко м’якшає за рахунок фруктових середніх нот. Але база – ось «родзинка» цього аромату! В ній вся глибина і загадковість! Вона пудрово-ванільна, вершкова, з теплими, розігрітими на сонці «дерев’яшками».

ZARA Nuit – надзвичайно багатий, теплий, обволікаючий і зігріваючий аромат! І мені страшенно подобається «носити» його саме восени, коли ще сонце, але повітря вже прохолодне, з дерев опадають жовто-багряні листочки, а небо синє-синє… Мабуть, цей аромат створили, надихнувшись саме цією прекрасною порою року…

Шлейф. Виразний, пудровий, досягає відстані, приблизно, витягнутої руки. Але по мірі злітання нот, стає все інтимнішим і ближчим до тіла.

Стійкість прекрасна! На шкірі – мінімум 6-8 годин, на волоссі значно довше, на одязі – до прання.

Вікові рамки. ZARA Nuit – це осмислений, глибокий аромат, але, незважаючи на це, його вікові рамки доволі лояльні – він підійде жінкам практично всіх вікових категорій, єдине, не зовсім його бачу на молоденьких дівчатах…

Сезонність. Парфумова водичка має особливу зігріваюче-обволікаючу ауру, тому її сезон - холодна пора року – середина/кінець осені, зима. Вона прекрасно доповнюватиме як діловий, так і більш щоденний образ, буде доречною як в офісі, так і на прогулянку, зустріч з друзями чи побачення… Взагалі, дуже універсальний аромат, доречний скрізь і всюди, але виключно на холодний період року.

На завершення свого відгуку на Парфумовану воду ZARA Nuit Dress Time 03, скажу, що вона прекрасна! Це багатий ванільно-деревний аромат з пудровим шлейфом та дорогим звучанням, обволікаючий та зігріваючий! І однозначно вартує значно більше, ніж коштує!