Ya Yana

Вона не хотіла здаватися

Вона не хотіла здаватися

До цього я часто використовувала гелі для брів, а з милом (не пам'ятаю бренд) провозилася довго через ті білі комочки і залишила його у спокої. Але, вирішила, що варто спробувати ще раз, можливо, станеться match.

Подруга підігнала LAMEL Make Up Insta Brow Fixing Soap. І так, оригінальну щіточку ви тут не побачите, адже я використовувала свою за зрозумілих причин.

Аромат я не відчула, ні в пакованні, ні під час нанесення. Чудово, їдемо далі.

Економно? О так, дуже економний продукт. Впевнена, що одного цього брусочка вистачає надовго.

Пропорції. Подруга попередила мене, що варто не переборщити з милом, бо будуть білі грудочки. Не переборщити з водою, бо буде не та фіксація, на яку розраховуєш. Але і дуже мало води – це теж погано. "Ян, легко не буде" – подумала я. Але все було не так страшно. Води було стільки, скільки вмістилося на щіточці, я просто її змочила. А мила було стільки, скільки набралося від ковзання щіткою туди-сюди рази 3. Чи можна нанести його без води зовсім? В мене не вийшло.

Саме нанесення не було надто приємною процедурою. Знаєте інколи, коли довго носиш високий хвіст, то волосся наче болить. Насправді ж, болить шкіра голови, від того, що волоски були натягнуті довгий час. Щось подібне відчула моя шкіра під бровами, адже ці брови дійсно рідко знаходяться в стані "вгору".

Але, мило дійсно не створило ніяких там білих грудочок, після ретельного прочісування. І в процесі його носіння теж. Вийшли цілком собі круто укладені брівки.

Ефект. Поки вони ще вологі, відчуття, що волоски трошки опускаються, але коли мило застигає повністю – ваші брови зафіксовано. Після застигання, вони вже не будуть такими слухняними. Тому, складається відчуття, що треба прочісувати їх постійно, до повного висихання.

Змивається. Дууууже легко. Міцелярка або гідрофільна олія – різниці немає. Терти довго не доведеться. Але, після вмивання хочеться нанести на брови олійку, бо вони здаються грубішими, ніж до того. Сухість чи подразнення продукт не викликав.

Відчуття. Я точно не звикла до подібного, і тому мені було дискомфортно. Хотілося вмитися. Відчуття, наче обличчя в зоні брів трошки заніміло. Впевнена, що при частому використанні, це відчуття іде геть, але ось таким був мій експіріенс.

Візуально мені дуже сподобалось. І я точно ще спробую розносити продукт. По фіксації питань не маю, дійсно тримає увесь день.

Я розумію, що виробники косметики не є чарівними феями, які виконують бажання змахом палички. І наші брови не були створені для того, щоб ставити їх торчком і змушувати стояти так увесь день. Але, так хочеться продукт, який мав би таке зручне паковання, як гелі, таку круту фіксацію, як мило і не викликав відчуття клею на обличчі.

Але я поки піду закочувати свою розкатану губу назад, а вам бажаю чудового вечора і вдалих makeup-досвідів.❤️