Свідома клієнтка

Що не так з пептидами Medi-peel?

Що не так з пептидами Medi-peel?

Пептиди вже стали звичним словом в антивіковій косметиці, однак незалежних досліджень ефективності пептидів не проводилось, на відміну від ретинолу та вітаміну С у формі аскорбінової кислоти.

Найбільш дослідженими з пептидів, а не всі з них проходили тестування на людях, є сигнальний пептид Matrixyl 3000 та міорелаксуючі пептиди Syn-Ake і Argireline, останній і містять ліфтинг-крем з пептидним комплексом Medi-Peel Peptide-Tox Cream та сироватка проти зморщок Medi-Peel Bor-Tox Peptide Ampoule, в складі яких він позначений як Acetyl Hexapeptide-8. Проте, для вивчення ефективності цього пептиду використовувалась концентрація у 5 та 10 відсотків, у складі ж засобів Medi-Peel ми бачимо 100 ppb аргіреліну у кремі та 5 ppb в сироватці, це мільярдні долі вмісту і у відсотках це буде 0.00001 та 0.0000005.

Вміст інших пептидів у засобах Medi-peel також суто символічний. Виробник чесно вказав ці особливості на упаковці, проте не всі знають, що означає ppb. Також ми можемо зустрітити маркування ppm на упаковках, що означає частку на мільйон, 100 ppm це 0,01%, 1ppm це 0,0001%.

У Medi-peel якісна косметика і вона може дати результат за рахунок інших компонентів, проте купувати її саме заради пептидів та оцінювати роботу пептидів на основі їх засобів я б не стала.

Дякую, що прочитали ❤