Mandarinka

Шампунь "Трояндовий чай" від Apothecary Skin Desserts 🌹

Шампунь "Трояндовий чай" від Apothecary Skin Desserts 🌹

Всім привіт!

З цим брендом познайомилась випадково, гуляючи по Львову ми натрапили на їх фірмову крамничку. По рекомендації консультанта обрала для Лимонний шампунь. Він надзвичайно мені сподобався: супер аромат - приємний і свіжий (цікави аромати - це взагалі фішка бренду), шампунь гарно промивав, не визвав проблем зі шкірою голови і взагалі максимально мені підійшов.

Але на момент замовлення його не було в наявності, і я взяла інший - цього ж бенду

Apothecary Skin Desserts: "Трояндовий чай". Скажу чесно з ним все одразу пішло не так.

Шампунь "Трояндовий чай" від Apothecary Skin Desserts 🌹
Шампунь "Трояндовий чай" від Apothecary Skin Desserts 🌹

Почну з того, що я перепробувала дуже багато різних шампунів, як дуже дешевих, так і дорогий проф, а все тому, що у мене жирна шкіра голови, і мені доводиться мити голову щодня.

Перше, що мені не сподобалось - аромат. Він нагадує (як мінімум для мене) - душний трояндовий запах старих парфумів. Мені скоріше хотілось промити волосся, щоб здихатись його.

Далі - використання. Я одразу помітила, що шампуні між собою радикально різняться. Трояндовий також дуже добре і легко піниться, але на відміну від Лимонного, волосся після нього як наче окутане якоюсь плівочкою. Скільки б я його не промивала - це відчуття не зникало. Шампунь не промиває голову до скрипу.

Загалом все йшло непогано, я чередувала його з іншим шампунем, який промиває волосся до скрипу, щоб таки добре вимивати голову. Але в один момент таки наступив переломний момент - не зважаючи на те, що я робила все як завжди - волосся не промилось повністю, а залишилось жирнуватим, сальним.

На наступний день, я повторила свій ритуал - запевнилась, що добре промила голову, напінювала її (як і завжди двічі), але дива не трапилось. Волосся висохло, але залишилось сальним, голова почала свербіти і я помітила лупу.

Звісно я відклала цей шампунь і буду користуватись іншим.

Не зважаючи на те, що з першим товаром бренд мені дуже сподобався, рекомендувати данний шампунь - не можу.

🔻 Душний аромат

🔻 Шампунь погано промиває шкіру голови, як результат треба чередувати з іншим шампунем і використовувати пілінг.

🔻Після тривалого використання викликав зуд і лупу, перестав і зовсім промивати.

Якщо Лимонний шампунь цього бренду так і не з’явиться на поличках, експериментувати з іншими видами я точно не буду.

А вам вдалих покупок ❣️