Oli Seagull

Enough 3in1 Collagen: справді ідеальний чи є нюанси?

Enough 3in1 Collagen: справді ідеальний чи є нюанси?

В мене це друга пляшечка данного тонального, різниця тільки у відтінках. Перший був 13 і він занадто вибілював шкіру.
Минуло декілька років і я знову захотіла його повторити, хоча до улюбленого Missha питань зовсім немає. Ну не можу я постійно користуватись одним й тим)

На цей раз взяла 21 відтінок.

Enough 3in1 Collagen: справді ідеальний чи є нюанси?

Тональний знаходиться в пластиковій пляшечці зі зручною помпою та має дуже великий об'єм. Це круто, якщо ви часто робите креативні мейки чи шось таке. Бо як для звичайного користування, скоріш за все першим закінчиться строк ніж сам тональний.

Аромат доволі сильний, пудрово- косметичний. Хоча для того,щоб його описати, мені потрібно було декілька разів його понюхати, бо так я взагалі на ньому не акцентую уваги, а дехто пише, що їм воняє.

Колір здається темним для світлої шкіри. Для порівняння я взяла свого улюбленця і того між ким обирають частіше всього - Missha bb.

(Тут я писала саме про нього - https://club.makeup.com.ua/post/5333/)


При тому, що відтінки дуже різні, вони однаково мені +-підходять. Enough має жовтий підтон, та добре підлаштовується під тон шкіри. Може підкреслювати луски і тоді вже буде видно той самий "жовтий". Тому головне добре зволожити шкіру перед нанесенням. Раджу не нашаровувати його, бо підкреслить все і буде занадто важкий і видимий.

Фініш сяючий, але в міру. Мені не завжди хочеться його припудрювати.
Більше відчувається на шкірі, ніж Missha. Та дискомфорту не приносить.

Добре тримається впродовж дня, не пливе. Та на одязі і телефоні може відбиватися.

Може бути камедогенним, обов'язково добре очищувати шкіру від нього. З моїм не частим використанням запалень не викликає.

Взагалі тон класно вирівнює тон обличчя і не зробить вам проблеми, якщо правильно ним користуватись.