Катя Джей

Кращий бюджетний крем для догляду за руками

Кращий бюджетний крем для догляду за руками

У холодну пору року чутлива шкіра рук потребує особливого догляду. Для того, щоб ручки залишалися ніжними та м'якими, необхідно використовувати спеціальний живильний крем. Який не тільки зволожить поверхню епідермісу, але й насичить корисними речовинами глибші шари шкіри.

Olive Hand Cream Rich Texture від грецької марки BIOselect - це органічний крем з вираженими поживними властивостями, який відрізняється гарним складом та доступною ціною.

Саме цей чудодійний засіб допомагає мені швидко усунути лущення шкіри, позбутися сухості та стягнутості, а також зробити шкіру рук ніжною та гладенькою.

Крем дійсно чудово живить і зволожує, а ще дає моментальний ефект доглянутих ручок. З ним шкіра виглядає сяючою та насиченою. Для мене це особливо важливо, оскільки у мене часто лущиться шкіра пальців, а взимку це стає справжньою проблемою.

Кращий бюджетний крем для догляду за руками
Кращий бюджетний крем для догляду за руками

До складу крему Olive Hand Cream Rich Texture входять такі чудодійні інгредієнти як вітамін Е, диктамелія, алое, олія ши та авокадо, та ціла жменя рослинних екстрактів (календула, розмарин і так далі).

Крем не тільки відмінно зволожує шкіру та ефективно усуває сухість, але й захищає чутливі жіночі ручки від впливу негативних зовнішніх факторів. А ще він має помітні загоювальні і лікувальні властивості.

Я використовую крем від BIOselect кожного разу перед тим, як вийти на вулицю. Він має густу текстуру крем-бальзаму і добре вбирається, не залишаючи липкості та жирної плівки.

Також цей крем можна використовувати на ніч у поєднанні з бавовняними рукавичками: вранці шкіра рук буде виглядати доглянутою, ніжною і м'якою.

Це по-справжньому базовий засіб для щоденного догляду за шкірою рук. Крем не викликає ніяких неприємних відчуттів, а його багата насичена текстура відмінно захищає шкіру від вітру, холоду та УФ-променів.

Живильний крем-бальзам від BIOselect має світло-бежевий колір та приємний натуральний аромат: мені він пахне прованськими травами та зеленими оливками.

Єдиний нюанс - якщо наносити його перед виходом з дому, цей аромат "італійських прянощів" буде з вами протягом перших 20-30 хвилин і цілком може заглушити навіть парфумерію.

Підбиваючи підсумки, скажу, що пережити негоду і холод з кремом Olive Hand Cream Rich Texture вашим рукам буде набагато легше та приємніше, ніж без нього.

З цим засобом можна назавжди забути про лущення, сухість і стягнутість шкіри.