ksnklb

Підводка-маркер для очей GlamBee 👁

Підводка-маркер для очей GlamBee 👁

Розпочну з історії придбання. Колись у мене була підводка-маркер від Avon, але з часом вона закінчилась, я припинила малювати стрілки, купила рідку підводку, якою рідко могла користуватись, але в один момент до мене прийшло розуміння, що я хочу підводку-маркер. На той момент я вже і забула як малювати ті стрілки, тому вирішила придбати найоптимальніший варіант – Glambee.
Тільки прийшовши додому і розпакувавши цю підводку, я помітила на слизовій ячмінь або по-науковому гордеолум. Тому підводка стала чекати кращих часів, а зараз я намагаюсь її часто використовувати, щоб не викидати напів повну, коли висохне.

Підводка-маркер для очей GlamBee 👁

Підводка стандартно тонка, у блакитному дизайні зі вставками, є кришечка.
Колір чорний, застигає швидко і виглядає дійсно як маркер. Після застигання може по контуру потріскати, як на фото зі свотчем нижче. І при нанесенні лягає не рівномірно, десь прозоріше, десь чорніше, тому потрібно поправляти.

Кінчик я так розумію, що фетровий, не засох, але здається, що потік всередині кришечки.

Пробувала робити різні лінії, при будь-якому куті нанесенні, лінії виходять не надто тонкі, а більш середні, але якщо постаратися, можна намалювати гарну стрілку.

Пігмент трохи стирається, що свідчить про низьку стійкість. Якщо при малюванні щось піде не так, можна легко стерти кінчик ватною паличкою.
Змивається також легко будь-якою міцеляркою.

Ну загалом обриси стрілки є, але вже дуже потерто.

Ну і як висновок можу додати, що можна знайти кращі варіанти. Чисто як такий варіант для "десь-колись" може бути, а так як я не користуюсь такими продуктами часто і маю час на "подратуватись через різні кінчики", то цілком може бути. Якби ж я хотіла зранку малювати стрілки, то шукала б кращу підводку.

Тут допишу, що підводка не викликала подразнень і все було ок.

Aqua – вода.
Ci 77266 – барвник чорного кольору.
Acrylates Copolymer – кополімери різних акрилових ефірів, що мають прозорість, стійкість до пошкоджень і еластичність.
Butylene Glycol – у рецептурах косметичних виробів часто використовують як хімічний енхансер, тобто. компонент, що посилює дію інших інгредієнтів.
Ci 77007 – натуральний неорганічний пігмент синього кольору.
Ppg-26 – емульгатор.
Sorbitol – у косметиці використовують як зволожуючий компонент, що істотно впливає на текстуру виробу.
Phenoxyethanol – консервант.
Peg-40 – гідрогенізована касторова олія.
Algae Extract – екстракт водоростей, зволожувач та емолент.
Caprylyl Glycol – емолент з антимікробними властивостями, що діє за рахунок зниження активності води.