Огляд всіх моїх парфумів
Цей день настав😂 про деякі з цих ароматів я вже писала у спільноті, на інші лише планую детальні огляди у майбутньому. Тут улюблене і не дуже
Juliette has a gun Vanilla Vibes
Почну з перлинки моєї колекції, улюблений аромат.
Початкова Нота: Морська сіль
Нота серця: Абсолю ванілі, Орхідея
Кінцева нота: Бензоїн, Боби тонка, Мускус, Сандал
Припилена ваніль - це дуже коротко. Аромат дорогого приємного крему для засмаги. Люблю і обожнюю.
Trussardi My Name
Цей парфум теж улюблений на одному рівні з Vanilla vibes. Реальне відображення мене) легкий аромат чистоти, бузку, косметичної пудри. Мастхев для мене.
Початкова Нота: Біла фіалка, Геліотроп
Нота серця: Калла, Мускус, Бузок
Кінцева нота: Амбра, Ваніль
Mancera Vanille Exclusive
Теж улюбленець, який наразі в мене є лише у форматі семплу. Неймовірний аромат, в якому переплітаються ноти туберози, ванілі, цукру і персику, ніжних вершків. Я чую тут також якісь димні нотки. Сильно люблю і хочу собі флакон найбільшого обʼєму, щоб я мала змогу подивитись ним з ніг до голови (з семплами такої змоги не маю - бережу їх)))
Початкова нота: Білий персик, Коричневий цукор, Османтус, Вершки
Нота серця: Єгипетський жасмін, Індійська тубероза, Фіалка,
Кінцева нота: Амбра, Білий мускус, Деревні ноти, Мадагаскарська ваніль.
Al rehab Golden Sand
Те, чим наразі користуюсь майже кожного дня. Карамель в поєднанні з ванількою і кальянними нотками. Густий, смачний, стійкий - що ще треба для теплих осінніх днів? Однозначно буду його повторювати в майбутньому не один раз, наступного разу хочу взяти у форматі спрею )
Початкова нота: Амбра, Карамель
Нота серця: Уд, Квіткові ноти
Кінцева нота: Ваніль, Карамель, Мускус
А от з його колегою Choko musk ми все ж таки не подружилися, і аромат знайшов собі нову власницю.
Zarkoperfume Purple Molecule 070.07
Цей аромат я оцінила влітку. Для мене це ніжні тропіки, відпустка, тарілочка з фруктами і повний чілл.
Початкова Нота: Пітахайя
Нота серця: Ваніль
Кінцева нота: Сандалове дерево
Montale Rendez-Vous A Paris
З цим ароматом я познайомилася завдяки alena.rosee і не прогадала. Наразі теж часто його ношу і думаю, що семпл закінчиться швидко. Це яскравий аромат для мене, який під кінець стає мʼяким і пудровим, таким ніжним, мов хмаринка. Дуже полюбляю його.
Початкова Нота: Груша, Ревінь
Нота серця: Білі квіти, Імбір, Пачулі, Трояндові пелюстки
Кінцева нота: Ваніль, пудрові ноти, Цукор, Сіра амбра
Extract Vega
По-перше, хочу зазначити, що це аромат українського бренду. По-друге, це дюп на легендарний Сі від Армані (який я взагалі-то ніколи не любила). Думаю, звучання оригінального аромату знає мабуть 90% дівчат. Цей не 1:1, але майже) той же смородиновий лист, ваніль, пудрові ноти в поєднанні з деревяшками. Мега стійкість і шлейф гарантовано. Я взяла одразу 100 мл і думаю, що мені їх вистачить років на 10 точно)))
Початкова Нота: Смородина
Нота серця: Пудрові ноти, Троянда
Кінцева нота: Амбра, Бензоїн, Ваніль
Montale Vanille absolu
Цей аромат у мене в форматі аналогу) перший раз купила його самостійно, другий - подарували на роботі і прям вгадали. Це аромат булки з корицею, яка щедро притрушена ванільним цукром) гурманський і їстівний, не для всіх. Затишний. схожість з оригіналом не 100%, але норм) оригінал точно не планую купувати, конкретно цей - люблю, але коли закінчиться, сумувати не буду і повторювати також, буду тестувати інші аромати.
Початкова Нота: Ваніль
Нота серця: Гвоздика
Кінцева нота: Кориця
Gucci bloom ambrosia dі fiori
Троянда, яка переплітається з туберозою і десь там пробивається жасмин - це про нього. Під кінець запудрюється за рахунок ірису та звучить дуже мʼяко і делікатно.
Верхні ноти: жимолость, жасмин
Середні ноти: тубероза
Базові ноти: дамаська троянда, ірис
Sarah Jessica Parker Lovely
Аромат в стилі Родрігеса: я чую тут чистоту. Спочатку він сильно різкий і може здатися не надто приємним, але йому треба дати час, щоб усістись на шкірі. Лаванда з мартіні - дуже цікаве поєднання🍸
Початкова нота: Бергамот, мартіні, Лаванда, Мандарин, палісандрове Рожеве дерево
Нота серця: Орхідея, Пачулі, нарцис
Кінцева нота : Мускус, кедр, деревні ноти, біла амбра
Jimmy Choo eau de toilette
Обожнюю багато років! Насправді цей мій відливантик закінчився і я планую повторити його вже в повноцінному флаконі, тим паче на знижках він має дуже приємну ціну) Стартує соковитою грушею, зовсім не хімозною, а далі це аромат розпаленого тіла після душу, чистого, ще не витертого рушником.🛁 обожнюю «чисті» парфуми, тому цей в 🎯
Початкова нота: Груша, Зелені ноти, Імбир
Нота серця: Орхідея, Таїфська троянда
Кінцева нота: Древні ноти, кедр з Вірджинії
Oriflame The ONE Disguise
Колись це був мій єдиний і улюблений парфум) зараз користуюсь вкрай рідко. Це криклива, яскрава малина а поєднанні з ваніллю - солодко і шлейфово, дуже по-дівочому і навіть трошки зухвало. Аромат для тих, хто любить бути в центрі уваги)
Початкова нота: ревінь і мандарин
Нота серця: Малина і трояндові бутони
Кінцева нота: Ваніль, пачулі, боби тонка
Oriflame so fever her
Тут вже теж залишки, буквально пару мл залишилось. Гучний зимовий аромат, який має кілометровий шлейф. Тут дуже виражена нота рожевого перчику, який дає гостринку аромату, і смородини. Вечірній і важкуватий, чимось віддалено нагадує Si.
Початкова нота: Бергамот, Рожевий перець, Чорна смородина
Нота серця: Імбир, Слива мірабель, Яблуневий цвіт
Кінцева нота: Ваніль, Лакриця, Сандал
У цього аромату є ще брат - so fever together her, у якого провідною нотою є маршмелоу - я б дуже хотіла його послухати)
Antonio Banderas Her Secret Temptation
Це дуже шлейфовий і сексуальний аромат, гучний, вечірній, солодкий і тягучий. Тут дійсно чутно і перець, і пачулі, і цукрову тростину. Я його люлбю, але рука нее тягнеться, тому цей флакончик шукає нову господарку)
Початкова нота: Неролі, Рожевий перець
Нота серця: Жасмин, Ірис, Роза
Кінцева нота: Амбра, Мускус, Пачулі, Цукрова тростина
Franck Boclet Be My Wife Extrait De Parfum
От цей аромат дуже чоловічий для мене. Більше я про нього нічого не можу сказати. Він трохи з гірчинкою, тому я не дуже розумію, чому така назва?
Початкова нота: Бергамот, Перечна м'ята, Розмарин, Танжерін
Нота серця: Роза, Бузок, Фіалка
Кінцева нота: Ананас, Зелене яблуко, Малина
Juliette Has A Gun Lipstick Fever
Особисто я не чую тут помади. Тут мускус в поєднанні з фіалкою - ніжною і трохи пудровою. Звучить чисто і акуратно, мені здається, що це один з найуніверсальніших ароматів , які я пробувала)
Початкова нота: Малина, Фіалка
Нота серця: Ірис, Пачулі
Кінцева нота: Білий кедр, Ваніль
Висновки
Всі аромати зберігають спогади - у мене це працює на 100%.
My name у мене асоціюється з початком в&йни - бо мені його подарували за декілька днів до.
Purple molecule - з тяжким періодом в кінці цього літа, коли я була розбита і не знала, що робити.
Vega - з людиною, яка мені його подарувала.
Vanille exclusive - з походом до гінеколога 🤣(не питайте))))
І так з кожним. Спогади можуть бути приємні і не дуже, але в будь-якому разі більшість з цих ароматів дорогі моєму серцю і я буду їх повторювати в майбутньому. Сподіваюсь, що моя колекція буде розширюватися, бо є ще дуже багато ароматів, які я хочу мати у себе на поличці)))
Дякую за увагу, якщо ви дочитали це до кінця.❤️
Коментарі (0)