Швець Карина🤍

Mancera Vanille Exclusive

Mancera Vanille Exclusive

Додала собі до останнього замоалення семпл цього аромату на затест. Мені, як прихильниці Good girl gone bad by Kilian, стало ціково, чи дійсно схожі аромати?

Піраміда аромату: починається османтусом і персиком, вершками і коричневим цукром. Особисто для мене початок трохи різкуватий, я тут не чую вершків чи цукру зовсім, лише османтус і віддалено - персик.

Серце: тубереза, жасмин, фіалка. Чую фіалку, туберозу, а жасмин, на щастя, ні. Не люблю його в парфумерії.

База: амбра, мускус, деревні ноти і мадагаскарська ваніль. Я прихильниця всього ванільного і люблю саме ваніль мадагаскарську: для мене вона звучить солодше і затишніше. Для мене аромат закінчується амброю і деревʼяшками, ваніль десь дуже віддалено і мускус - якось незрозуміло.

Аромат цікавий, дорогий, нетривіальний і правда схожий на Кіліан, але Мансера звучить більш заземлено і спокійніше. Якщо добре знати Good girl, то їх можна порівняти, а якщо ні, то дійсно вони будуть звучати однаково. Особисто мені аромат сподобався, він не задушливий, універсальний: підійде на будь-яку пору року і буде доречний всюди.

Я ще розношую семпл, але думаю, що тревел-версію точно собі візьму колись. Рекомендую до затесту, якщо ваші парфумерні смаки схожі на мої.🤎