Mancera Vanille Exclusive
А чи дійсно це клон Good girl gone bad? 😏
Додала собі до останнього замоалення семпл цього аромату на затест. Мені, як прихильниці Good girl gone bad by Kilian, стало ціково, чи дійсно схожі аромати?
Піраміда аромату: починається османтусом і персиком, вершками і коричневим цукром. Особисто для мене початок трохи різкуватий, я тут не чую вершків чи цукру зовсім, лише османтус і віддалено - персик.
Серце: тубереза, жасмин, фіалка. Чую фіалку, туберозу, а жасмин, на щастя, ні. Не люблю його в парфумерії.
База: амбра, мускус, деревні ноти і мадагаскарська ваніль. Я прихильниця всього ванільного і люблю саме ваніль мадагаскарську: для мене вона звучить солодше і затишніше. Для мене аромат закінчується амброю і деревʼяшками, ваніль десь дуже віддалено і мускус - якось незрозуміло.
Аромат цікавий, дорогий, нетривіальний і правда схожий на Кіліан, але Мансера звучить більш заземлено і спокійніше. Якщо добре знати Good girl, то їх можна порівняти, а якщо ні, то дійсно вони будуть звучати однаково. Особисто мені аромат сподобався, він не задушливий, універсальний: підійде на будь-яку пору року і буде доречний всюди.
Я ще розношую семпл, але думаю, що тревел-версію точно собі візьму колись. Рекомендую до затесту, якщо ваші парфумерні смаки схожі на мої.🤎
Коментарі (0)