KsuLv

Noreva Exfoliac для проблемної шкіри - ідеальний скраб, проте неідеальний очищувач. Чесний відгук!

Noreva Exfoliac для проблемної шкіри - ідеальний скраб, проте неідеальний очищувач. Чесний відгук!

Привіт, дівчатка 🤗

Сьогодні мова піде про аптечку косметику Noreva Exfoliac. Нею я користувалась до знайомства з Zo Skin Health https://club.makeup.com.ua/post/19861/ 💚 за рекомендацією дерматолога.

Коротко про бренд. Noreva - французький косметичний бренд професійної аптечної косметики, заснованої в 2002 році. Noreva Exfoliac - це серія, розроблена для догляду за проблемною шкірою, схильною до акне.

Отож, у чому особливіть лікувально-профілактичної косметики?

Основний дієвий компонент серії Exfoliac - кислоти.

Що таке кислоти? Як вони діють?

Для тих, хто не знайомий з кислотами це слово асоціюється з небезпечними речовинами, які використовують для хімічних дослідів або для знешкодження суперників 😅Але сучасні косметичні кислоти – це потужна зброя у боротьбі за красу та здоров’я шкіри.

Кислоти знижують рівень рН шкіри, тим самим забезпечують руйнування речовин, що зв’язують мертві клітини із верхніми шарами епідермісу. Це стимулює ексфоліацію (відлущення) шкіри, її оновлення та очищення пор.

Як класифікують кислоти?

Альфа-гідроксикислоти (AHA) - водорозчинні молекули, які працюють поверхнево, м’яко відлущують і відновлюють тон шкіри.

Бета-гідроксикислоти (BHA) - жиророзчинні молекули, які зв’язуються зі шкірним себумом, можуть проникати глибоко у пори, тому їх дія більш «агресивніша». Вони здатні не лише відлущувати відмерлий епітелій, а й регулювати жирність шкіри.

Які особливості застосування кислот?

Кислоти підвищують чутливість шкіри до сонячних променів, тому перед виходом на вулицю обовʼязково наносимо санскрін не нижче SPF-30, у іншому випадку ризикуємо отримати гіперпігментацію. При використанні кислот зволожуємо та живимо навіть проблемну і жирну шкіру, це допомагає клітинному обміну та відновленню дерми.

Дерматологи рекомендують утриматись від одночасного застосування кислот і ретиноїдів, ризикуємо отримати дерматит. Наприклад, можна застосовувати ввечері ретиноїди, а зранку кислоти.

Тепер про продукцію Noreva Exfoliac.

Моє кохання з першого використання - скраб очищувальний:

Із ➕

1) Гарні діючі компоненти:

🟢 Гліколева кислота - АНА, що стимулює вироблення колагену, вирівнює колір обличчя та бореться з гіперпігментацією, запобігає утворенню комедонів, вугрів та запалень.

🟢 Молочна кислота - єдина AHA, яка одночасно є ексфоліантом та зволожувачем, підійде для лікування гіперпігментації, поліпшення тонусу, а також боротьби з тьмяністю шкіри.

🟢 Гліцерин - вологоутримувач, пом'якшувальний та зволожувальний інгредієнт.

🟢 Токоферол - антиоксидант, що сприяє уповільненню старіння шкіри, захищаючи клітини від пошкодження вільними радикалам.

2) Ідеальне очищення і скрабування.

3) Після нанесення відчувається приємна прохолода, пощипування.

4) Підсушує висипи на шкірі і профілактує появу нових.

5) Покращує тургор і еластичність шкіри.

6) Скрабуючі частинки не травмують шкіру.

Мінусів не знайшла, склад відносно нормальний, звичайно є консерванти, куди без них? Тоді косметика б не зберігалась так довго.

Скрабом користуються до сих пір, чергуючи його з скарбом від zo skin health.

Noreva Exfoliac для проблемної шкіри - ідеальний скраб, проте неідеальний очищувач. Чесний відгук!

Із ➕

1) Гарні діючі компоненти:

🟢 Молочна кислота.

🟢 Цинк - елемент, що володіє антибактеріальними і знезаражувальними властивостями, також він допомагає шкірі нормалізувати продукцію шкірного жиру.

🟢 Бензидовий спирт - має антисептичні (знезаражуючі) властивості, також він використовується як консервант

2) Приємний запах.

3) Якісне очищення жирної, проблемної шкіри.

З ➖

❗️Бутилфеніл метилпропіональ, що міститься в складі знаходиться серед заборонених інгредієнтів косметичних продуктів у країнах ЄС, оскільки на основі досліджень на тваринах було встановлено, що ця речовина може бути токсичною.

Дякую за увагу! 😘