saybeautyk

Палетка тіней Glambee

Палетка тіней Glambee
Палетка тіней Glambee

Ці палетки представлені у трьох кольорах: 01 (як у мене) - нюд; 02 - рожеві відтінки; 03 - фіолетова гамма.

Всі три палетки мають гарні рефіли, особливо ті, що блискучі - у них прикольний дизайн із всілякими завитушками тощо.

Пакування, до речі, пластикове, але доволі хорошої якості: засувка відкривається легко, нічого не скрипить, не заїдає, тож думаю, що все буде добре протягом всього часу користування палеткою і вона не зламається в неочікуваних місцях.

В цілому мені складно оцінювати цю палетку, так як по-перше, раніше тінями я не користувалася і не знаю навіть своїх особистих вимог до палеток) по-друге, конкретно ця - з бюджетного сегменту і очікувано, що вона не буде прям вау.

Палетка тіней Glambee

Перше фото - це верхній ряд зліва направо, друге - нижній ряд в такій самій послідовності. Задля чесності скажу, що деякі відтінки (майже всі) я наслоювала і вони не мають такої безумної пігментації, як на фото.

В цілому палетка має 14 рефілів, з яких 8 - матові, а 6 - шимерні.

Насправді ж, пігментація середня. Коли я робила свотчі, то мені здалось, що все ок, але коли почала фарбуватися, то зрозуміла, що наввть мені (новачку) замало пігменту від цих тіней.

До того ж, матові відтінки пилять і доволі сильно, а от шимери майже одразу ж замилились і їх складно набирати пензлем (тому я в більшості випадків набираю їх пальцями).

У мене поки що немає якихось цікавих ідей для макіяжів і деякі я не фоткала, але ось дещо для наглядоного прикладу, як тіні виглядають на очах.

До речі, їх стійкість мені подобається - хоч я і маю жирні повіки (при цьому не користуюся базою), з ранку і до вечора тіні тримаються гарно і майже не скочуються у складки (а це моя найчастіша проблема).

Тому за стійкість тут 10/10, мені подобається.

Не можу сказати, що я залишилася задоволена палеткою. У мене до неї рука не тягнеться (але це ще і тому, що мені в принципі ліньки користуватись тінями - простіше намалювати стрілки і не робити собі нерви).

Те, що матові пилять - зовсім не проблема, але от той факт, що шимери позатиралися мене бісить. Це дуже незручно і займає багато часу, коли фарбуюсь.

Поки що я її відклала і не користуюся. Рекомендувати до покупки можу, мабуть, лише невибагливим і не досвідченим у тінях дівчатам, бо тим, хто постійно використовує їх у своєму макіяжі очей, ця палетка не сподобається точно.

Дякую за увагу💕