yashinoki

Порожні баночки в жовтні 🍁

Порожні баночки в жовтні 🍁

Обличчя

Farmacy Beauty Clearly Clean🌱🐰 - це бальзам для вмивання для чутливої та реактивної шкіри. Це версія їхнього класичного бальзаму, але без ароматизаторів, алкоголю та ефірних олій. Чудово змиває макіяж, сонцезахисний крем тощо, не пересушуючи шкіру. Містить екстракти папайї та насіння морінги. Зауважу, що, якщо у вас нема проблем зі шкірою і ви полюбляєте ароматизовану косметику, то цей засіб може видатися занадто прісним.

🤢Sarah Chapman Intense Hydrating Booster - ця сироватка мене розчарувала у використанні і ще більше, коли ознайомилася з її складом. За текстурою це густий прозорий гель. Опис продукту обіцяє якісь хитромудрі запатентовані інгредієнти, яких світ не бачив і який робитиме дива на вашій шкірі: низькомолекулярна гіалуронова кислота, pheohydrane™️, bioecolia ®️ й alistin ®️.

Тільки по факту перші три складові - це вода, гліцерин (зволожує) і альфа-глюкан олігосахарид (захищає і стимулює здорову мікрофлору). Все. Далі маємо phenoxyethanol. Якщо ви читаєте пости Тамари Комарницької, то знаєте, що це консервант, якого не може бути більше 1% в продукті. Тобто решта активів - в мізерній пропорції і всі обіцянки розписані в рекламі - лише маркетинг. Так у вас буде зволожена шкіра завдяки гліцерину. Але з таким успіхом можна купити гліцерин в аптеці, розвести і благополучно користуватися.

🤔The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10% 🌱🐰- засіб з азелаїновою кислотою для проблемної шкіри з акне, почервонінням, нерівним тоном чи текстурою. Я переконалася, що цей продукт працює. Алезаїнова кислота допомогала мені в боротьбі з акне та пігментацією. Втім, від формули я не в захваті. Це важкий крем, який пересушував та стягував мою шкіру, погано поєднувався з подальшою рутиною, та мав неприємний технічний запах (присмак?) , який я відчувала в роті, хоча очевидно не наносила продукт на губи. Мій вердикт - азелаїнова кислота ефективна для моєї шкіри, але мені треба знайти продукт з кращою формулою. Можете порадити круту азелаїнку?

☺️Venn Skincare Vitamin B Activated All-In-One Concentrate🐰 🌈 - отже маємо вишуканий коктейль вітамінів B1, B2, B3, B5, B7 і В9 та 11 амінокислот (всього понад 60 інгредієнтів) від люксового корейського бренду. Це приємний в користуванні крем-гель з природнім рослинним запахом. Він підходить для всіх типів шкіри, зволожує та залишає її в комфортному стані. Втім, виражених змін чи покращень стану шкіри за час користування я не помітила. (На захист продукту скажу, що він матиме ефект скоріше після тривалого користування). Тому від мене субʼєктивне «ні», бо: 1. Я не фанатію від продуктів все-в-одному і люблю складну багатокрокову рутину. 2. Намагаюсь уникати продуктів, які не зможу дозволити купити за повну вартість (та що й казати, навіть із солідною знижкою цей крем мені не по кишені)

😏Dr. Barbara Sturm Aloe Vera Gel - використовувала як провідник для мікротокового приладу і після використання змивала. Цей алое-гель був в GWP (подарунок до покупки) одного з онлайн-магазинів, тому в марнотратстві себе не звинувачу. Потішила трохи своє его та й годі. Він непоганий, але звісно ж не вартує того, що за нього просять.

🤩Ultra Violette SPF30 Clean Screen - це невагомий сонцезахисний гель на змішаних фільтрах (фізичний: Titanium dioxide 3%, гібридний: Methylene bis-benzotriazolyl tetramethylbutylphenol 2.25%, та хімічний: Diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate 1.6%), який я обрала як рекомендований після опитування на сайті виробника. Він підходить для шкіри з акне, не містить ароматизаторів та алкоголю. Дружить з мейкапом. Обовʼязково повторю покупку після того, як підточу запаси сонцезахисних засобів 🫣

Волосся

🥰Living Proof No Frizz Shampoo - шампунь, який зволожує та знімає пухнастість, підходить для догляду за пористим волоссям. Минулого місяця я прикінчила кондиціонер цієї серії. Втіште мене - скажіть, що на планеті немає людини, яка може закінчити шампунь і кондиціонер одночасно. 😅

А які продукти були вашими улюбленцями або розчаруванням у жовтні?

Бережіть себе.