Mandarinka

Бананова насолода від Marmade 🍌

Бананова насолода від Marmade 🍌

Вітаю! Хотіла б поділитись своїми враженнями від знайомства з продукцією Marmade, яку я розпочала з бальзаму для губ. Почнемо з аромату - це окремий вид мистецтва бренду, я б сказала його візитівка, бо вони закохують у себе. Банановий бальзам - не став виключенням, насичений свіжий аромат.

Чому він не такий як справжні банани? 🍌 Насправді це не маркетинговий хід або щось інше, просто раніше дійсно існував сорт бананів з таким ароматом, а ті які існують зараз - не мають цих насичених відтінків.

Консистенція густого гелю, думаю було б класно тримати його в холодильнику, щоб він ще і давав певний холодок. Навіть якщо нанести в декілька шарів, то гель 'не тече', дуже приємний на губах, не липне.

Бананова насолода від Marmade 🍌
Бананова насолода від Marmade 🍌

Щодо умовної стійкості. Одразу треба зауважити, що це не помада, а скоріше блиск для губ, аналог гігієнічного засобу. Він не дає насичений колір, а скоріше зволоження і захист від дощу та вітру.

Аромат відчувається недовго - приблизно хвилин за 5-7, ви його вже не будете відчувати. А от сам бальзам "тримається" на губах і захищає їх десь приблизно до 2х годин. Що це значить? Це відчуття зволоження, захист губ, і в принципі термін поки бальзам не впитується повністю і можна знаходитись на вітрі, без оновлення мейку.

Як на мене це достатній період як для бальзаму для губ.

✅ Крутий аромат

✅ Приємне використання без липкості

✅ Надає зволоження і пом'якшення

Загалом я задоволена використанням бальзаму, тому для мене він на 5/5!

Вдалих вам покупок ❣️