Запах карамелі по кімнаті, або як влучно купити дифузор 🥰
Декілька кайфових дифузорів на осінній настрій
Щіро кажучи завжди боялась купувати дифузори, щоб не натрапити на запах який вкрай не сподобається, а ти вже заплатила. Я з тих людей, які перенюхають всі кондиціонери для білизни в магазині, щоб знайти 1-2, що будуть пасувати, тому всі покупки онлайн - це більше на страх і ризик. Мене спіймав таргет українського бренду ESSE, і при вартості 490грн/шт (не знаю то багато чи мало для них) я купила цілих 3 дифузора в запахах який чомусь була більше впевнена та 6 пробників 😂
Вибір запахів
Я дуже хотіла щось таке затишне і домашнє, тому обрала бестселлер "Попкорн і Карамель", "Яблуко з корицею" та новорічний запах мандаринів 🥰 і вони прямо попали в ціль. З того що я зрозуміла - не можна судити по дифузору (або пробнику) тільки поставивши, краще оцінювати саме через пару днів, бо це концентрат по факту, який важко на 100% одразу розкрити.
Що до "Карамельного попкорну" - спочатку я його не зрозуміла, це був не запах з "Мультіплекс", щось подібне, є нотки карамелі, але не те. Проте через декілька днів стала вже кайфувати, проходячи повз, чи коли приходиш додому і з кімнати в коридор трохи доноситься цей аромат. У нього дуже легкий і ненав'язливий запах навіть при 4 палочках (в наборі всього 5 і рекомендація починати з 3шт), тому це стало тільки в плюс. Коли звикаєш до запаху, знаходячись в кімнаті - не відчутно взагалі, тому не приїдається.
Що до позосталих куплених - ще чекають свій таймінг, як закінчиться поточний, але думаю що запах "Новорічний експрес" якраз відкрию напередодні свят 🥰🎄
------------------------------------------------------------------------------------------------
Якщо шукаєте цікаві запахи в квартиру - цей український бренд може приємно вразити, але майте на увазі, що кожен онлайн продукт з цієї ніши - виключно рандомайзер)
Бонус
До фірмового пакування мені також поклали додатковий пробнік та милий санітайзер. Дрібнички, але дуже приємно 😊
Коментарі (0)