Juli Butik

Бальзам з екстрактом насіння льону Echosline Color Care

Бальзам з екстрактом насіння льону Echosline Color Care

Мені подобаються товари бренду Echosline, та саме цей бальзам я придбала вперше, і не шкодую про це. Не слід чекати від нього ВАУ-ЕФЕКТУ та все ж таки він взмозі надати волоссю доглянутий та здоровий вигляд. Тому взважаючи на цей аргумент він має право зайняти своє місце в моєму переліку засобів для волосся яких я б придбала повторно)

Бальзам на волоссі я витримувала десь 2 - 3 хвилини, проте виробник рекомендує лишити на 5 - 10 хвилин. Після використання волосся не обтяжує (на наступний день виглядає свіжим), присутній об'єм. Цей бальзам добре полегшує розчісування. На мою думку він підійде більше для не пошкодженного волося. так як не має достатнього зволожувального ефекту. У нього приємний аромат карамелі, достатньо виражений (на волоссі я його не відчуавю). По консистенціїї злегка рідкуватий.

Aqua (Water) - один із основних компонентів. Забезпечує виробам необхідну основу. (Цілком безпечно)

Cetearyl Alcohol - суміш цетилового та стеарилового спирту. Використовується як розчинник, емульгатор, загусник. Виробляється синтетичним шляхом, а також з кокосової та пальмової олії. (Цілком безпечний)

Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate - Цей емульгатор в першу чергу працює як антисептичний засіб, а потім як кондиціонуючий та розплутуючий засіб для волосся. Допомагая пом'якшити та зволожити волосся. Інгредієнт рослинного походження, вважається екологічно безпечним . (Допустимо)

Cetrimonium Chloride - четвертинна амонійна сіль. Використовується як котіонне ПАР, емульгатор, консервант, антимікробна добавка, антисептик. (Середня безпека)

Parfum (Fragrance) - віддушка парфумна. Компоненти можуть бути як натуральні так і синтетичні. (Середня безпека)

Dipropylene Glycol - полімер пропіленгліколю. У малих дозах не токсичний. Використовується як компонент основи емульсійних систем. Має властивість консерванту. (Допустимо)

Methoxy PEG/PPG-7/3 Aminopropyl Dimethicone - силіконовий полімер, засіб кондиціювання на силіконовій основі для покращення стану та об'єму волосся. Використовується як кондиціонуючий засіб. Не має ефекту накопичення. (Допустимо)

Triethylene Glycol - має властивості спирту та ефіру. Можна використовувати як триетиленглікольовий засіб для догляду за шкірою. Є ароматичним інгредієнтом і агентом, що знижує в'язкість. (Безпечно)

Benzyl Alcohol - Бензиловий спирт. Використовується як розчинник, фіксатор, запашна речовина. Консервант. Здатний викликати алергічні реакції (Допустимо)

Propylene Glycol - полімер, у малих дозах не токсичний. Має властивість консерванту. (Допустимо)

Linum Usitatissimum Seed Oil (Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil) - екстракт насіння льону. Багатий на білки, що містять аргінін, глутамінову та аспаргінову кислоту, а також незамінні амінокислоти. Бореться із запаленнями, знімає почервоніння та свербіж, заспокоює шкіру. Потужний антиоксидант. (Цілком безпечно)

Sodium Hydroxide - сильний луг. Контроль за pH, денатуратор. Дуже корозійний може лишати сильні опіки, та подразнення у високих концентраціях. Використовується з обмеженням до 4,5%. (Середня безпека)

Methylchloroisothiazolinone Methylisothiazolinone - консервант, у високих концентраціях може викликати подразнення шкіри. (Середня безпека)

Magnesium Nitrate - нітрат магнію є неорганічною сіллю. (Безпечно)

Magnesium Chloride - магнію хлорид має протизапальну дію, надає в'яжучу та підсушуючу дію. (Цілком безпечно)

Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate - це синтетичний антиоксидант, використовується як консервант. (Безпечно)