Коли тягне до Темного Лорду : Селективна парфумерія Unusual Беллатріса Лестрейндж
Магічний та густий аромат, що затягує у пітьму
Чарівний світ Гаррі Потера продовжує захоплювати стрічку Мейкап клубу. На цей раз,я б хотіла розповісти про найчарівнішу злодійку цього всесвіту - Міссіс Белатрісса Лестрейндж . Аристократична особа з палким темпераментом і темними думками. Цікаво як пахне ця небезпечна темна чарівниця? Тоді зараз розповім.
Цей аромат закохав в себе з перших секунд. Темна, густа алкогольна кислинка - перше що я почула відкривши флакон. Це схоже на щось темне, гіпнотизуюче. Спокуслива солодка нота туманить перед собою все і ти вже під чарами. Imperius... І ти вже робиш все що вона тобі скаже.
Після роспилення аромату, ноти вступають у поєдинок, міняючись від темної вишні, до гірких нот мигдалю. Не встигаючи за цим двобоєм, в гру вступає тягуча і густа тьма. Вона здається такою різкою і бажанною, що дивуєшся тому, як на стільки дивне поєднання, заставляє все більше і більше наносити цей аромат на себе. Скрізь густий алкогольний аромат, пробивається фруктово квіткова м'якість і водночас - солодка та пряна база.
Аромат оговтує і є для мене справжнім втіленням самої себе. Це я . В цьому ароматі вся я і весь мій характер . Але при тому аромат магічний і такий незнайомий. Ти наче знайомишься з ним кожен раз по новому. То він манить густою теплотою та алкоголем, то він грає гірким шоколадом і легкістю. Це поцілунок, це емоції , це злість і сльози, це сміх і трошки божевілля - так, це Беллатріса.
Які ж ноти в такому темному ароматі злодійки ?
- Верхні ноти: Яблуко, Мигдаль і Вишня ( хочу відмітии, що вишня тут гірка, кисла та на з димом. Схожу вишню я чула в Cherry Smoke, але це не одне і теж. Мені сподобалась терпкість і гірчинка мигдаля, він свіжий, ароматний та густий. Яблуко посилює кислинку вишні і дає самостійну сладість)
- Середні ноти: квіти апельсину ( вони дають якийсь холодний та свіжий настрій, який бориться з горячою базою)
- База : Ваніль і Гіркий шоколад ( це не ті ноти, які ви уявляєте.Це темні, пряні ноти , які переходять на більш дерев'яне звучання, а ніж кондитерське , до якого я звикла. Це солодка гіркота, це боротьба двух стихій і це поєднання мабуть і робить аромат таким магічним).
Кому я його пораджу ? НІКОМУ. Хочу що б так пахла тільки я. Це аромат яким не хочеться ділитися, радити. Це моя прелєєєєсть. Цей аромат зі світу чаклунів, маглам його не зрозуміти. Він вологий в теплі, з кислими грайливими нотами і оговтує мене під час холоду, наче ковток теплого алкоголю. Він дає відчуття сирості, перед очима скелі, туман і сіре листя... велика зала, пуста та темна і лише в каміні залишилось трошки гарячого вугілля.