Ya Yana

Рум'яна, яким зірвало дах

Рум'яна, яким зірвало дах
Рум'яна, яким зірвало дах

ВІДТІНОК. Дівчата, це підпал. Я не можу знайти собі інші рум'яна, бо всі вони просто не личать так, як ці. Знаєте, коли хочеш "щоб освіжали, але не сильно рожевіли, та і не дуже коричневі. І щоб влітку і взимку пасували. У тьмяність прибирали, але не робили мене схожою на ляльку. І такі теплі, але трошки холодні." Звучить, як забаганка божевільної. Але вони її виконали😅.

Ім'я цієї магії TOTALLY CHILL. Я обрала його дуже давно, коли ще мала змогу відвідати фізичний магазин бренду. І, як зазвичай, жодне фото на сайтах не передає справжній колір. На камері то якась руда цегла, але в житті все інакше.

*фото при світлі сонечка

Про кришку та стан рум'ян. Як відомо, рум'яна не закінчуються ніколи. Але, ось ця дірочка з них, через яку вже яскраво видно рефіл, сталась від частого використання, а не від падіння, чи іншого пошкодження.

Сама кришка відпала десь через тиждень після покупки, і відтоді, десь поруч з тими рум'янами, завжди лежить резинка для волосся, яка закріпить кришку у разі зборів дорожньої косметички. Чи боляче естетці всередині мене? Так. Окрім цього, з коментарів на сайті бачу, що я така не єдина. Сподіваюсь, що фортуна повернеться до вас тим боком, яким треба, у разі покупки цих рум'ян. 😂

Нанесення та стійкість. Я використовую їх як рум'яна та тіні одночасно, щоб створити такий недо-моно-мейкап. Ідеальний варіант на кожен день.

Як тіні наношу пензликом для розтушовки. Це створює максимально природний ефект. Знаходжу центр складки, відступаю від нього десь на 2 пензлики в бік скронь та набиваю цю діланку кольором. А далі плавно розтушовую в різні боки. В кінці дня продукт не скочується та не забивається у складку.

Як рум'яна продукт теж стійкий, рівномірно наноситься та не лишає смуг чи плям. Тримається увесь день. Легко нашаровується, коли хочеться більш яскравого ефекту.

Пилять рум'яна зовсім трошки, абсолютно не критично і решту макіяжу при нанесенні пухнастим пензликом, вони не псують.

*фото +/- в тіні

Ось такі мої ідеальні рум'яна сьогодні. Дуже хочу спробувати кремові від UNICO та Lamel. Гадаю, що холодна пора найкраща для таких затестів.

Усім чудових вихідних та міцних кришечок на косметиці.❤️