Vikulyk

Який олівець від Lamel обрати?

Який олівець від Lamel обрати?

У мене уже назбиралось 3 відтінки, всі вони доволі носибельні і гарної якості, тішить також ціна, тай лінійка відтінків тут загалом чудова. Я пропоную більш детально розібрати ці відтінки))

Який олівець від Lamel обрати?

3 місце посідає 407 відтінок. Мені він здався дещо сухішим за два наступних, але я не скажу що дуже, малює все одно гарно без грудочок, з ним можна зробити ефект "свої губи, тільки краще"

Це рожево-лососевий колір, принаймі у мене на губах, на руці виглядає більш рожевим.

2 місце даю красивому класичному нюдовому відтінку, який думаю підійде багатьом, він чудовий як для контуру, так і для повної промальовки губ.

Відтінок 401

1 місце займає фаворит 406-гарний середній нюдовий, мені дуже подобається, як виглядає на мені, взагалі думаю під будь-яку зовнішність підійде відмінно. Є в ньому трішечки холодного червоного, що дуже класно освіжає. Мені цей відтінок дещо нагадує помаду від Шарлот Тілбері Піллоу Толк Медіум, такщо рекомендую.)

Думаю багато хто фанатіє від гелевих олівців Ламель,але ці теж класні, рекомендую придивитись і до них, вони не такі стійкі, але хто любить більш тонке і димчасте покриття має оцінити.