Багацька Ірина

Miroir des Majestes Mugler – східна осінь у флаконі...

Miroir des Majestes Mugler – східна осінь у флаконі...

Для мене Miroir des Majestes від Thierry Mugler – це ніжна, тепла, дуже красива і якась магічна осінь... М’який і неймовірно зігріваючий аромат, в який так і хочеться загорнутися прохолодними листопадовими вечорами. 🍂

Mugler – це справжня легенда не лише в модному, а й у парфумерному світі. Так, культовий аромат бренду – Angel дав початок цілій епохі солодких, гурманських парфумів.

Ще одна ластівка цього дому – дзеркальна лінійка, на жаль, вже закрита, судячи з відсутності ароматів не лише в роздрібних магазинах, а й на сайті бренду.

Проте я просто закохалась в аромат Miroir des Majestes і дуже хочу поділитися враженнями про нього.

До речі, познайомилась з цими парфумами я саме завдяки Makeup, отримавши пробник у подарунок до замовлення кілька років тому. 💞

З тих пір аромат я бережу і використовую лише тоді, коли дуже потрібно підняти собі настрій.🌞

Парфумер аромату – неперевершена Наталі Лорсон. В мене з нею мабуть якийсь спільний вайб, бо майже кожен аромат, що я тестувала за її авторством в саме сердечко.🥰

Miroir des Majestes Mugler – східна осінь у флаконі...

Ці парфуми 100% про схід. Композиція солодкувата, пряна і неймовірно зігріваюча. Заплющую очі, вдихаю аромат і опиняюсь в казковому світі 🧞‍♀ «Тисяча й одна ніч».

Аромат відкривається прянощами – коріандром та кардамоном. Далі до композиції приєднується замша, тут вона тонка наче осіння перчатка на тендітних жіночих руках, що тримають букет з апельсинового цвіту та жасмину.

Густа, медова амбра і уд прекрасно доповнюють аромат, надаючи йому томність, теплоту і загадковість.

Крім цього, десь на фоні я відчуваю ладан, він для мене наче останній акорд🎵, що ставить крапку в прекрасній мелодії. 🎶

Miroir des Majestes розказує нам чарівну східну казку🧞‍♀ даруючи тепло, зігріваючи та підіймаючи настрій навіть в найгірший день... Цей аромат поєднує медову насолоду, яскравий пряний післясмак і ніжність.