Кузя Ю-а

Fail або не для всіх, ой не для всіх

Fail або не для всіх, ой не для всіх

Привіт, мої дорогенькі красуні!

Цього ранку, хочу подякувати, що ви є в цьому клубі 🥹 Бо ви є душа його! І я тішусь від честі з вами дружити ❤️ Завдяки вам, я щодня захожу сюди, завдяки вам, мій декрет - це не повна ізоляція, завдяки вам - я в тренді і для когось я можу бути тим трендом 💋

Щодо паст.

Я пишаюсь брендами з 💙💛. І буду й надалі підтримувати нашого виробника, ну але деякі засоби не настільки круті. До прикладу ці пасти.

Мушу поправити сама себе. Вони ідеально підходять для ‼️ чутливих зубів. Повірте, всі, хто стикається з такою проблемою - кращого засобу годі шукати. Принаймі на теренах нашої країни.

Відбілення ефекту я не побачила. Жодного. Або я звикла до більш вагомих результатів. Знову ж таки, для чутливих зубів - ця паста панацея. Бо вона максимально натуральна.

‼️приємний ніжний смак (без нагоої перечної мяти, хоча я таке обожнюю)

‼️консистенція кремоподібна та неоднакова. Є вкраплення, комочки

‼️максимально натуральний засіб

Якщо ж ви такі, як я, любити чищення до скрипу, відбілення з першої процедури і старовір (бо коглейт, сплат, блендамед і лакалут - то норм)... проходьте повз :) Ну не для нас воно.

Чоловік мій взагалі не примхливий, але попросив, що б все таки пасти повернулись до стабільного виробника. Бо він, як я, любить більш агресивний підхід до чищення 🤪