Цікаві креми та сироватки
Засоби, які я не пробувала, і вони видаються мені вартими уваги
Давно пройшли ті часи, коли я могла купити рандомний крем, суто через те що в нього красивий дизайн, чи тому що хтось його рекомендував, не розуміючи як він працює, зараз я обираю для себе засоби за складом. Ці засоби я ще не пробувала, але поки я їх спробую може пройти пара років, тому хочу показати вам їх вже ))
Mary & May Idebenone Blackberry Complex Intense Cream та Mary & May Idebenone Blackberry Complex Serum
Мене так вразив сонцезахисний крем з центелою від Mary & May, що я придивилась і до іншої продукції. В основі цих засобів екстракти чорних ягід, які ми рідко можемо побачити в косметиці для обличчя, мене лінійка зацікавила як косметика від куперозу: вона містить 150 флавоноїдів, які покращують циркуляцію крові та зміцнюють судини. Я думаю, що флавоноїди в цьому питанні не пустий звук, тому що є медичні препарати від варикозу, які на них засновані
Крем містить екстракти ожини, асаї та чорниці, в свою чергу
Екстракт ожини містить білки, вуглеводи, клітковина, органічні кислоти (яблучна, саліцилова, винна, лимонна), вітаміни С, В1, В2, А, РР, К, Е, дубильні речовини та ін.
Екстракт асаї містить вітаміни A, C, E та B, мінерали (магній, кальцій, фосфор, калій, цинк, мідь) та ресвератрол
Екстракт чорниці — вітаміни С, А, групи В, Р, РР, бурштинову, яблучну, лимонну і хінну кислоти, пектини, фітонциди, цукри і спирти, натрій, кальцій, магній, залізо, марганець, фосфор, хром, селен, кобальт та ін. Також екстракт чорниці містить антоцианін, антисептик, який зміцнює судини *так пише інтернет
Я нарахувала в цьому кремі 5 видів гіалуронової кислоти, яка зволожує та зменшує запалення, 5 видів церамідів та холестерин, крем збагачений ніацинамідом та аргініном. В ньому також є антиоксидант ідебенон, який зазначений у назві
Єдине, що мені в ньому не подобається, це упаковка — крем у банці, і за відгуками він має легку текстуру, тобто спокійно міг би жити у зручному тубусі. Чомусь для чоловіків вся косметика випускається у зручній тарі, а для жінок ні. Банка велика, 70 грамів, це має бути приблизно 100 мілілітрів
Якщо ви захочете придбати цей крем, то зверніть увагу, що з такою великою кількістю різної гіалуронки його краще не застосовувати на мороз вдень
Оскільки я при наявній можливості завжди виберу засіб не в банці, то подивилась ще і їх сироватку, в сироватці значно менша кількість компонентів, проте концентрація екстрактів ягід вища, в сумі 20%. Гіалуронки в ній немає і я думаю вона може бути всесезонною. Відгуки покупців, що сироватка як водичка (це як тонер? такий маленький тонер в тарі з піпеткою?) та швидко всмоктується вселяють в мене надію, що можна буде не чекати 15 хвилин між нанесенням сироватки та нанесенням крему, і я думаю вона добре подружиться з їх сонцезахисним кремом
Виробник випускає їх і в мініатюрних версіях
Floslek Stop Capillary Hydrating & Firming CC Cream SPF 20 та Floslek Dilated Capillaries Line Anti-Wrinkle Cream
З усієї великої лінійки бренду від куперозу ці засоби мають, як на мене, найцікавіший склад
СС-крем з SPF 20 на сучасних хімічних сонцезахисних фільтрах та діоксиді титану. SPF 20 це не так вже й мало, він захищає від 95% випромінювання, в той час, як SPF 50 від 98%. Так як це СС-крем в ньому є пігменти, з помічного для судин: ніацинамід, екстракт кінського каштана та глюкозил гесперидин (водорозчинна форма вітаміну P)
В кремі від зморшок без спф також є екстракт кінського каштана, крім того, екстракт арніки, троксерутин, аскорбілфосфат натрію та пептиди, при чому в складі вони знаходяться доволі високо, і хоч їх концентрація не вказана, можливо вона суттєва
More4Care Snake Lift Instant Serum та More4Care Snake Lift Intensively Smoothing Day Cream
Крем та серум з пептидами від польського виробника, того самого концерну, який робить бренд AA, в якого я постійно щось беру, тому що їх засоби не підвищують чутливість
Що в них цікавого? По-перше, в якості пептида-міорекласанта вони взяли Сін-ейк (Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate). В маркетинговий битві між найбільш відомими пептидами міорелаксантами Сін-ейк та Аргілеріном, Сін-ейк перемагає, тому що в нього менша молекула, 495 дальтон, тобто в нього є шанси потрапити вглиб шкіри. Також в цих засобах є далеко не такий популярний S-mu-conotoxin, пептид, який також має розслаблювати м’язи
По-друге, концентрація. 8% розгладжувального комплексу в сироватці та 5% у кремі, що саме виробник має на увазі під розгладжувальним комплексом я не знаю, але сподіваюсь, що це концентрація цих двох пептидів. Навіть якщо це відсоток розчинів в яких розчинені пептиди, можливо їх там не мало
В нічному кремі з цієї лінійки ще є декілька амінокислот для кращого зволоження шкіри
Навряд я спробую цю лінійку, тому що міорелаксанти можуть викликати певне погіршення кровообігу і тим самим погіршення куперозу, для шкіри без видимих судин вони не несуть небезпеки і все ж таки, їх краще застосовувати курсами по 3-4 місяці
Дякую, що прочитали ❤️
Коментарі (0)