Знову не втрималась 🤭
Рецепт маски простий 😇 А з силіконовою щіточкою для масок ще й приємний 😎
Well.Well...
І знову Maximova мене спокусила на нову покупку 🤗 Є питання до тебе, ти заговори прикріпляєш до своїх дописів ? 🤔
Тепер і у мене є силіконовий пензлик для нанесення маски 🖌️
Доречі , ось її Looks 👀
https://club.makeup.com.ua/looks/21182/
На MakeUp запропоновані декілька варіантів подібних лопаток . Це бренд Joko Blend , Cosmo Shop , Puffic Fashion , Bielenda , Deni Carte та інші.
У мене Nascita !
Ціни досить помірні . У Cosmo Shop стартова ціна 25 грн , Joko Blend 110 грн, Bielenda 266 грн. Кожен знайде для себе доступний варіант 👍
Свій пензлик я купувала не на Мейк Ап і обійшовся він мені в 75 грн .
• Зовнішні дані🦄
Виглядає пензлик просто і стильно. Біла перламутрова ручка , на якій написано :
Skin First , Make-Up Second , Smile Always ... Що перекладається як :" Спочатку шкіра , Макіяж потім , посмішка завжди "
Чесно, мене підкупають такі дрібнички . Мені дуже сподобалось 🥰
Ручка переходить в металевий тримач , на якому видніється гравіювання - назва бренду . І далі вже безпосередньо сама силіконова лопатка білого кольору ( мені чомусь складно на цей пензлик , говорити - пензлик )
• Враження від використання🌸
Чесно кажучи , побоювалась , що це буде даремна покупка, адже відгуки досить суперечливі щодо цього інструменту. Але вже з решим використанням мої сумніви розлетілись так швидко, як новинки від Lamel 🕊️ і ось чому :
1. Це гігієнічно
2. Руки залишаються чистими
3. Маска рівномірно розподіляється по обличчю, без розводів, через що сохне одночасно на кожній зоні
4. Це швидше
5. Естетичний вигляд
Я покупкою більше ніж задоволена і з радістю рекомендую вам придбати подібного Б'юті помічника 🫶
Щодо маски 🧖♀
Я вже неодноразово розповідала, що особливу нішу в моєму серденьку займають саме глиняні маски . Як на мене, вони найбільш дієві (прийнамні на моїй шкірі). Колись я обожнювала маски від BeautyDerm , але з часом вони змінили пакування і з ним якість продукції . Наразі я користують білою глиною в чистому вигляді Роблю я маску самостійно, просто поєднавши її з окропом 1:1 (1,5 ч.л). Консистенція - до піків 😀🍦 Також можна додавати усілякі олійки , по типу виноградних кісточок або ж просто вітаміни для обличчя
На МейкАп велика кількість білої глини і ціни також різноманітні ( додаю кілька варіантів , закликаю не купувати самі дорогі , адже глина є глина 🙌🏻)
Глина чудово відбілює шкіру обличчя , заспокоює її , прибирає надлишковий жир та звужує пори. Кожен з цих пунктів я помічаю після використання.
Рекомендую наносити маску щедрим шаром, щоб вона подовше побула на обличчі та наситила шкіру обличчя.
Важливо не перетримувати глину, щоб вона не пересихала і тим самим не травмувала шкіру +- 10 хв буде достатньо .
Обов'язково за ці 10 хвилин випити гарячої кави або зробити ще щось приємне для себе ☺️
Приємних вражень 🤗
Коментарі (0)