Євгенія 👩

Розпаковка подаруночка)

Розпаковка подаруночка)

Всім привіт✌️

День Народження був місяць тому, а подарунки ще приїжджають🥹. Сьогодні пакуночок від моєї ріднульки, сестри - Дарина🦉 . Взагалі то я в неї просила тільки набір олівчиків від Colour Intense, а вона мені прислала цілу коробку приємностей❤️.

А ще, намалювала чарівного котика, але через деякі обставини він приїде до мене пізніше, тому поки похизуюся фото, яке сестра мені прислала онлайн🥰:

Розпаковка подаруночка)

У коробочці на мене чекали баночки з доглядом та декоративна косметика, яка просто змушує виходити мене із зони комфорту).

  • Догляд від українського бренду MyIDi, а саме заспокійливий SOS-крем, ензимна пудра "Детокс+" та тонер для обличчя гідробаланс. Тут сестра мене підловила, бо колись у розмові я їй сказала, що хочу ензимку від цього бренду, тому що дівчатка в клубі дуже хвалять її і ось вона у мене). Крім ензимки, ще 2 продукти, які мені дійсно дуже цікаво спробувати🥰.
  • Оновлювальна глиняна маска для обличчя Byphasse - глиняні маски я дуже полюбляю, але про цей бред нічого не чула, тому з радістю буду знайомитися. Поки можу сказати, що маска має дуже приємний аромат).
  • Силіконовий пензлик для нанесення масок Cosmo Shop - це для нанесення маски, все продумала до дрібниць👌. Я хотіла цей пензлик після рекомендації дівчат з клубу та й замовила, але мій був з чорною ручкою, а цей з рожевою, набагато гарніший, буду користуватися ним🩷
  • Пробничок аромату Miu Miu Twist - дуже смачний та цікавий аромат, вже користувалася ним та можу сказати, що він доволі стійкий та мені підійшов). Все, тепер я точно перевиконала свій б'юті-план, в якому писала, що хочу більше парфумерних пробничків).

Якщо чесно, то я не дуже люблю макіяжні челенджі, по-перше - тому що я не вмію робити супер-макіяжі, а по-друге – у мене в косметичці є тільки нюдові відтінки, що ускладнює завдання ще більше). А моя сестра прямо змушує мене брати участь у кожному макіяжному конкурсі, кричить на мене🤣. Тому, я замовила в неї на свій День Народження набір яскравих олівчиків від Colour Intense, адже з ними робити цікаві макіяжі набагато простіше та цікавіше). Але, я не очікувала, що отримаю ще й палетку з дуже нестандартними для мене відтінками).

  • Набір Colour Intense Be Bold Mix Eye Liner - всі ви знаєте, що це хоч і бюджетні, але дуже класні олівчики. Я вже кожен посвотчила, відтінки неймовірні, навіть з'явилося бажання робити макіяжі)).
  • Палетка тіней Parisa Diffusion - це чарівна палетка, яка мене просто підкорила своєю мімішністю та яскравими, соковитими відтінками🥰. Це моя перша кольорова палетка та я просто у захваті від неї. Тепер мене навіть не треба змушувати фарбуватися, бо рука сама тягнеться до пензлика та цієї красуні🥰. Звичайно, що я зроблю про неї детальний допис, а поки, не можу вам не показати ці відтінки, тому гортайте фото).
  • Набір двосторонніх аплікаторів для макіяжу Cosmo Shop - це вже остаточний штрих, щоб я робила яскраві образи частіше і не могла відвертатися, сказавши, що у мене немає пензликів🤣

Насправді, я дуже задоволена цією яскравою декоративною косметикою, бо в моєму бьюті-плані був пункт про те, що я б хотіла частіше робити яскраві макіяжі, але впевнена на 100%, що я б так і не купила б жодного кольорового продукту, тому що це вихід з моєї зони комфорту). Тому, дуже дякую Дарина🦉 , що уважно мене слухала та виконала ще один пункт з мого плану❤️

Дякую люба за цей чарвний, теплий та на 100% продуманий подаруночок, я у захваті та пищала від радості, як маленька дитина). Твій подарунок скрасив мої блекаутні будні, люблю, цілую, ціную❤️