Strange Love

Олія для душу Rituals of Ayurveda: Не повторю покупку

Олія для душу Rituals of Ayurveda: Не повторю покупку
Олія для душу Rituals of Ayurveda: Не повторю покупку

З одного боку, це чудовий спосіб додати в свою ванну кімнату трохи екзотики та розслаблення. З іншого боку, це не зовсім повноцінний засіб.

⚫Аромат: Олія має чудовий аромат індійської троянди та солодкого мигдалю. Він дуже ніжний та звучить натурально. Залишається на шкірі ще 2-3 години. Проте це однозначно не моя улюблена лінійка, в Rituals є значно кращі аромати. Раджу Oud та Serendipity.

⚫Консистенція: Олія - вона і в Африці олія: легко розподіляється по шкірі, жирна. При контакті з водою починає милитися.

⚫Догляд за шкірою: Олія залишає шкіру м'якою та зволоженою.

⚫Недоліки: Не очищає шкіру так, як це роблять мило чи піна. Вона не змиває бруд і піт так ефективно, як звичайний гель для душу. Також вона не підходить для всіх типів шкіри. Олія може бути занадто жирною для людей з проблемною шкірою та висипами в зоні грудей чи спини.


Олія для душу Rituals The Ritual of Ayurveda Nurturing Shower Oil - це хороший продукт, але він не підходить для всіх. Якщо ви шукаєте засіб для очищення шкіри, який буде м'яким і ніжним, то ця олія може бути хорошим варіантом. Однак, якщо ви шукаєте засіб, який буде ефективно очищати шкіру, то краще вибрати звичайний гель для душу чи ту ж піну Rituals.

Я думаю, що ця олія може бути хорошим варіантом для людей з сухою або чутливою шкірою. Однак, людям з жирною або проблемною шкірою я б не рекомендувала її використовувати.

Мій оптимальний варіант використання - в якості засобу для гоління ніг. Або після попереднього очищення піною для душу.