Швець Карина🤍

Шикарна бюджетна олійка для душу

Шикарна бюджетна олійка для душу

Цей бренд представлений виключно в одному місці, і насправді я давно користуюсь їхніми засобами. Мій улюбленець у бренду - це Густе SPA-масло для тіла UTerra Native Какао та мигдальна олія, і я знаю, що у цього засобу є безліч поціновувачів.

Але наразі воно зняте з виробництва, тому хто любитель - хапайте залишки в магазинах (якщо вони ще там є, бо я не знайшла). От так завжди - все, що я люблю, знімають з виробництва 🗿

А тепер про олійку ⬇️

Шикарна бюджетна олійка для душу

Олій для тіла буває два типи - у форматі гідрофільної олії (не піниться, при додаванні води утворюється молочкова емульсія), і у форматі гелю на ПАР.

Олія для душу Uterra відноситься якраз до другого типу. По суті користуєшся нею, як звичайним гелем для душу, який піниться.

Текстура доволі ріденька, вона розтікається по руці і не тримає форму.

Аромат - насолода: солодкий, густий, натурально-кокосовий, без противної хімози. От, до речі, саме за аромати я і люблю даний бренд. В них колись був баттер для тіла «Вівсянка», і от там віддушка була просто казкова, відвал всього, дівчата. І що ви думаєте? Саме той баттер в асортименті був дууууже короткий проміжок часу, його майже одразу вивели. Зараз з тієї серії лишився лише скраб (і той сольовий).

Колір яскравий, помаранчевий.

Вартість коливається від 60 до 75 грн за 300 мл.

🥥 Вода - основний розчинник.

🥥Лауретсульфат натрію - поверхнево-активна речовина, що забезпечує піну та очищення.

🥥Хлорид натрію - сіль, загущувач та стабілізатор.

🥥ПЕГ-7 глицерил кокоат - емульгатор, що допомагає змішувати воду та олію.

🥥Кокамід ДЕА - поверхнево-активна речовина.

🥥 Кокамідопропіл бетаїн - мʼяка ПАР

🥥 Полісорбат 20 - емульгатор, стабілізатор.

🥥Парфум.

🥥Гидроксиетил сечовина - зволожувач та заспокійливий компонент.

🥥Масло макадамії

🥥Метилхлороізотиазолінон та метилізотиазолінон - консерванти.

🥥Лимонна кислота - регулятор pH.

🥥Тетранатрій ЕДТА - хелатуючий агент

🥥Барвники: CI 19140, 16255.

Не дивлячись на те, що склад так собі і мені він муляє око, сам продукт за відчуттями дуже комфортний ⬇️

Олійка легко піниться, при цьому піна легка, повітряна, вона не обʼємна і не «стояча». Мʼяко очищує шкіру, без критичного пересушування. Думаю, якщо не варитись у кипʼятку в душі, як я, то цілком можливо, що сухості може навіть і не бути.

Наразі я користуюсь лише цією олійкою і поки що задоволена ступенем очищення та її дією. За останній час це найкращий засіб для душу, що мені траплявся (краще був лише гель для душу від Mermade💛)

В лінійці є ще аромат Аргана та лемонграсс - він більш свіжий і цитрусовий.

Загалом цією олійкою я задоволена, свою функцію вона відпрацьовує на 100%. Єдиним мінусом виявився ну дуже незручний дозатор (точніше, його відсутність). Це якесь варварство, якщо чесно, тому я переливаю цю олійку в маленьку зручну баночку з під того ж мого улюбленого гелю для душу Mermade.

Як бачите, я тепер без фото профілю, і на який період часу - невідомо. Це вчора вночі мені стукнуло змінити аватарку, але мейкап чомусь вирішив видалити мою стару, а нову не ставити🗿. Служба підтримки обіцяла виправити ситуацію, ну, подивимось.