AsyaFox

Миємо голову разом

Миємо голову разом
Миємо голову разом

Всім привіт, це Ася. Сьогодні ми разом помиємо мою голову :)

Ось таке, жирнюче волосся у мене вже на третій день, бо зараз я проходжу курс дарсонвалізації що стимулює кровообіг і роботу сальних залоз.

Перш ніж ми почнемо, ремарочка:

я маю негусте, пористе, неслухняне волосся що жирне в коріннях і сухе на кінчиках, а ось як це виглядає (фото). Запом'ятайте як виглядає моя довжина та кінчики, щоб побачити різницю вкінці.

Миємо �голову разом
Миємо голову разом

Сьогодні я використаю:

1. Безсульфатний шампунь з розмарином Aromatica (Aromatica Rosemary Scalp Scaling Shampoo)
  2. Бальзам-ополіскувач для ослабленого, тонкого волосся Klorane (Klorane Force Conditioner Quinine & Edelweiss Bio)
  3. Зміцнювальна маска для тонкого волосся lador (Lador Dermatical Hair-Loss Treatment For Thin Hair)

Класична ситуація для мого волосся - це посилений волосепад після фарбування, так, неважливо який майстер чи фарба, навіть тимчасове тонування, все це провокує у мене таку реакцію, тому в моєму арсеналі засоби для послабленного волосся.

1. Для миття голови я обрала пробник шампуню Aromatica Rosemary Scalp Scaling Shampoo, я вже не вперше його використовую і просто обожнюю, але маю інші фінансові пріорітети, тому не купляю повний формат )))

Чим він такий класний : безсульфатний, ідеальний для мене склад, має в собі біотин, розмарин, евкаліпт - що дуже добре для зміцнення волосся, та ще й ідеально вимиває, не до скрипу.

Консистенція: гелевий. Запах: різкий, розмариновий.

2. Для піклування про довжину у мене бальзам Klorane Force Conditioner Quinine & Edelweiss Bio.

Чим він класний: на 89% з натуральних компонентів, зміцнює волосся, його корисні компоненти, такі як біотин - потрапляють у волосяні волокна і заповнюють пористі ділянки, також його можна наносити на корені, так як кофеїн у складі стимулює кровообіг і допомагає при випадінні волосся. Тримаю на волоссі 5 хвилин.

Консистенція: як ніжний гель. Запах : інтенсивний, трав'яний.

3. Фінальний етап - маска Lador Dermatical Hair-Loss Treatment For Thin Hair.

Вона: має в собі імбир, авокадо, виноградні кісточки, герань, касторова олія, кокос, лимон, лимонна кислота, ментол, оливкова олія, чайне дерево; без sls, без силікону, заспокоює подразнену та запалену шкіру; перешкоджає випадінню волосся; усуває свербіж та дискомфортні відчуття; зміцнює локони по всій довжині;

Консистенція: як густий крем. Запах: приємний, нагадує парфуми.

Наношу його на шкіру голови, особливу увагу приділяючи пробору, віскам, макушці. Залишаю на 5хв.

Як ви можете бачити, моє пористе посічене волосся виглядає значно краще після засобів, кінчики акуратніші, коріння чисте навіть попри те що на шкіру голови у мене потрапляє багато засобу.

Ви мабуть поцікавитесь : "А де твої враження? Де опис дії продуктів?"

А я відповім : ці продукти мій абсолютний маст-хев, вони працюють на мені ідеально, і знайдені методами спроб і помилок. За приблизно 1.5-2 тижні використання в тандемі, моє волосся починає "триматися міцно за голову" а не випадати колтунами, тому я в них впевнена, бо не в перше так рятуюся після "фарбувальних експериментів". До речі, є ще, деякі етапи які я додаю до рутини, які значно прискорюють "порятунок" але про них вже в іншому пості. Дякую що прочитали допис повністю, сподіваюся вам було цікаво :)