M O N D ✨️

Про лінзи перевірені часом

Про лінзи перевірені часом

Опис:

Високоякісні сферичні контактні лінзи Contact Plus 90 від Wohlk виготовлені з неіоногенного помірно гідратованого гідрогелевого матеріалу Alkymethacrycat NVP (вміст води 55%). Характеризуються високою стійкістю до утворення білкових відкладень.

Тип: сферичні.

Упаковка звичайнісінька: картонна коробочка з пластиковими контейнерами. BC 8.6, але якщо потрібний інший радіус кривизни, його можна вибрати з доступних.

Пара лінз на 3 місяці коштувала до 20 євро.

DIA 14, 2. Діаметр великий . Потрібно спочатку звикнути. Діоптрії відповідають обраним.

ContactPlus зручні у використанні, їх застосування не викликає складнощів. Відрізняються стійкістю вище середньої. Навіть через 90 днів при щоденному носінні до 12 годин, лінзи на дотик як нові і якість зображення не погіршується.

Однак на них часто попадають дрібні порошинки, що може спровокувати дискомфорт і вимагає негайного промивання лінз. Незважаючи на високий вміст води, буває відчуття сухості наприкінці дня або після прийняття душу.

Зберігання в розчинах Multison та BioTrue пройшло добре. Лінзи складно порвати, що говорить про їх міцність. На очах не відчуваються. Мені підійшли і сподобалися більше за своїх попередників від Johnson & Johnson.

_______

Zeiss/Wöhlk Contact Plus 90

Інші мої дописи про лінзи :

Про лінзи перевірені часом
Про лінзи перевірені часом