Alyona Fedyk

Dior Addict Eau de Toilette

Dior Addict Eau de Toilette

Моє знайомство з ним почалось в далекому 2015-му, коли доля звела мене з однією неймовірною сицилійкою. Вона була дуже дорогою жінкою 50+, знаєте, коли навіть її шкіра виглядає так, наче за неї віддали злиток золота. Їй властивий елегантний італійський стиль, манерність та нетипова експресія:) А пахло від неї характерною композицією, в якій, навіть з моїм чутливим нюхом, розібрати ноти було важко. Єдине, що я відчула – це терпко-солодкий аромат сицилійського апельсина з червоною м’якоттю. В ньому більше солоду, ніж у звичайному, а ще нотки пікантної зелені. Та навіть з цим звучанням я ніколи б не назвала цей аромат цитрусовим… Ні, він був складнішим, і в той же час простим… Словом – це був шедевр, який дуже хотілось розгадати.

Моя неймовірна італійська подруга поділилась зі мною сокровеним – ароматом, який став для мене елементом дорогого та стильного образу. Носити його зі спортивним костюмом та кросівками вважаю особистим гріхом, тому цей аромат мотивує мене надавати перевагу елегантності. Хочеш носити Dior Addict – відповідай йому. Це моє правило.

Ми звикли, що туалетна та парфумована вода – це одне звучання з різною інтенсивністю. Схоже, Франсуа Демаші зламав систему) Одна назва – різна концентрація – різні аромати. Парфумована вода не стала для мене фаворитом, хоча теж заслуговує на повагу. Туалетна – це справжній шедевр, який має неповторну піраміду нот.

Асоціюю його з доглянутою жінкою з природною красою, елегантною, з королівськими манерами. Бачу в ньому характер, але ніжністю він володіє також. Це аромат чистоти та шику, стриманості та спокою, легкості й жіночності.

Мандарин тут звучить не цитрусово, а в’язко, з м’якою солодкістю. Цей аромат точно не можна назвати ні акватичним, ні цитрусовим, ні освіжаючим. Але й класифікацію східності я теж не можу йому дати. Це цікавий деревний аромат з ледь відчутним квітковим мотивом. І дерево тут благородне, сухе – радше кора, ніж листя.

Я фанатію від аромату жасмину, але тут його не чую зовсім. Неролі однозначно звучить пошепки, але ж звучить, і це прекрасно. Воно надає композиції дуже ніжної квіткової терпкості. Ваніль зі свого боку ледь відтіняє деревний шлейф, надаючи йому елегантної, “дорослої” солодкості без будь-якого вульгарного десертного підтексту.

Флакон Addict має традиційну форму, виготовлений з міцного та товстого прозорого скла, а також доповнений кришкою з брендованим “льодяником” (як я його називаю). Ніяких виступаючих елементів та лишніх надписів. Лаконічне “Dior” в нижній частині важкезного флакону та логотип СD на кришці.

Через прозоре скло на світлі мерехтить золота рідина. Лише по ній можна відрізнити Addict від рожевого Addict Eau Fraiche. Абсолютно ідентичні флакони, і для мене це теж плюс, бо на поличці в тандемі вони виглядають неймовірно.

Бренд Dior дотримується екофілософії та виготовляє пакування в рамках програми сталого розвитку, що зменшує негативний вплив на екосистему.

Коробка Dior Addict декорована голографічною емблемою Dior Addict.

Одягати Dior Addict – це наче торкатися найдорожчих та найніжніших тканин у світі. Це – шовк із лотоса у світі парфумерного мистецтва.

Мій найжіночніший та найдоросліший аромат у колекції. Бути його поціновувачем – велика честь для мене, а звучати ним – одне з найбільших задоволень.