Sisley Le Phyto Rouge
Long lasting hydration. Що воно таке і з чим його їдять😸
Одразу скажу я цю помаду не купляла, мені її не заслали на огляд. Просто вийшло, що вона опинилась у замовленні в купці пробників і ще так вийшло що вартість цієї помади більша аніж вартість всього замовлення. Можливо так стали зірки і хтось по необачності поклав мені її в замовлення, а я по необачності подивилась карманчик з пробниками приблизно через тиждень. От що буває коли посилки розпаковуєш "на льоту".
Коли вже зрозуміла, що це не пробник якоїсь супердорогущої сироватки чи тональника я була в шоці. А так, як певний час вже сплив + основне замовлення вже повним ходом мастилось на себе я вирішила, що помадка вирішила щоб я стала її повноцінною власницею)
Тож розпочинаємо тестування 💄
Розпаковуємо цибулинку
Нас зустрічає лаконічна яскраво червона коробочка з основними даними про помадку. Склад, відтінок, вага і лінійка помади. Все лаконічно і гарно❤️
Розпаковуємо цибулинку далі
Відкриваємо коробочку, а там м'який мішечок ,що прикриває футляр. Мішечок прикольний, трошки шарудить якщо його потерти, шви прострочені якісно , дуже акуратненько все.
Харош розпаковувати, де помада?
Буквально в наступному абзаці вже буде помада. Давайте ще трошечки "позаліпаємо" на цю красу. З мішечка на нас вистрибує такий тигрячий малюнок на доволі важкому футлярі. Багато золота, тигр, тиснена назва бренду внизу упаковки і червона буква S зверху на кришці. На дні упаковки наклейка з відтінком помади.
Особисто для мене така упаковка троооошечки "too much". Аж занадто вона кричуща. Але можливо цільовий аудиторії подобається🤗
Нарешті помадка💄
Хто б що не казав, але мені подобається коли на помадці бренд робить тиснення або свого лого або назви. Щось в цьому є. Деякі грані трохи не такі гострі, бо я перші рази відкривання якимось дивом не зламала її коли вона в мене випала з рук у відкритому вигляді. Колір помадки виглядає благородним теплим червоним, але це не так❤️
Свотчі на руці
Помада кремова, до ре пігментована. Навіть на фото важко зрозуміти який свотч в два шари, а який в один. Лівий в два, правий в один. Помада кремова, делікатно поблискує, шимер (дуже дрібні мерехтливі частинки) відсутній. Поки все йде дуже чудово❤️
Свотчі на губах
Нанесла помадку на губи і тут мої страхи збулись. Це помадка не для мого кольоротипу. Вона в мені пішла у відвертий апельсин, хоча на руці вона ще доволі червона. Плюсом вона підкреслила сірий підтон ВВ від Міши. Ви бачите на мені рум'яна і контур?. От і я не бачу, а вони є. Ця помадка просто взяла і вкрала всі барви обличчя. Буду відкривати ящик пандори з пробниками і пробувати шукати можливо там є якісь тепліші тони. Бо тут даний відтінок адекватно виглядає лише за теплого освітлення у ванній (Фото#1)
Стійкість
Маємо непідготовлені губи х трішечки тональним тоном. Нашарувала у два шари і відправилась по справах. Між 08:50 і 11:20 була булочка "на бігу" і чашка чаю. Між 11:20 і 14:50 було поїсти і ще пару раз почаювати. Впринципі як на кремову помаду - результат непоганий) Гортаємо до висновків де і розберемось з ➕ та ➖
Висновки
Почну з мінусів:
➖ Невдала форма помадної пулі кристалу, незручно промальовувати верхню губу, а можливо то просто я не звикла до такої форми
➖ Дуже "ай-не-не" дизайн. Хоча чим більше на нього дивлюсь тим більше звикаю і він виглядає мені майже буденно🤣
➖ Обіцянки супер догляду і супер зволоження. Ну не такий він як про нього розказують. Губи не пересушені, але це і не супер поживний продукт.
➖Відбивається будь де: чашки/руки/обличчя коротше все чого торкаються губи
А тепер плюси:
➕Формула комфортна, я навіть забула,що в мене на губах є помада за що прийшлось трошки відтирати дитинці щічку пару разів
➕ Немає аромату, взагалі ніякого. Це просто магія. Хоча я не проти ароматів пудри як у матових Lancome, Але проти олдскульних троянд як у YSL. Тому відсутність бодай якого аромату це здоровезній плюс.
➕ Протягом носки губи ніяк не страждають, їх не пересушує, не склеює, помада не ковзає
➕помада не розпливається. От як нанесли - так і сидить. Не западає в зморшки навколо губ.
➕Модна користуватись без олівця, адже даний відтінок не плешивить, і повністю перекриває пігмент губ
➕Не тінтує губи
Коментарі (0)