KsuLv

Versace Bright Crystal - нестаріюча класика.

Versace Bright Crystal - нестаріюча класика.

🌸Привіт, дівчата! 🌸

Напевно всі чули про бренд Версаче, неодноразово бачили логотип бренду, але чи замислювались ви коли-небудь "що він означає"?

Бренд засновав у 1978 році Джанні Версаче. Джанні Версаче народився в італійському місті Реджо-ді-Калабрія в 1946 році. Його батьки Антоніо і Франческа були людьми середнього достатку. Батько торгував електроприладами, а мати володіла невеликим магазином-ательє Francesca Versace Elle. Ще змалку Джанні допомагав матері, звідти і пішло його захоплення модою. Свою першу сукню Джанні створив у 9 років. 😲

В школі він не був відмінником, бо часто відволікався від навчання на викройку і шиття.

Ще одним захопленням Джанні було відвідування античних руїн. Вони надихали майбутнього модельєра, а пізніше стали ключовою темою в дизайні його одягу.

Першу свою колекцію Версаче створив у 22 роки 😮, вона була продана в ательє. Незабаром його ім’я стало відомим в модному центрі Італії – Мілані.

У 1978 році він, разом з братом і сестрою, створив власний бренд. У бізнесі кожен мав свої завдання: Джанні мав узятися за створення колекцій, Санто – за фінансову частину, а Донателла зайняла посаду PR-директора.

Логотипом бренду стала статуя голови Медузи Горгони у вигляді прекрасної жінки з волоссям-зміями. Медуза Версаче символізувала перетворення з прекрасної жінки в чудовисько, що асоціювалось у Джанні з жіночою силою. «Медуза - синтез краси і простоти, яка в прямому сенсі паралізує і навіть гіпнотизує», - говорив Джанні.

Привабливість, екстравагантність і розкіш у всьому стало девізом бренду. Покази Версаче відвідували різні знаменитості: серед них принцеса Діана, Елтон Джон, Мадонна та інші. Так бренд здобув світову популярність.

Versace Bright Crystal - нестаріюча класика.

Творець аромату - іспанський майстер Альберто Морильяс, замовницею стала славнозвісна Донателла Версаче.

Парфум мені подарував мій майбутній чоловік. Перше враження від парфуму: який різкий та холодний 😲 Після нанесення відкривається по-іншому, більш благородніше.

🟣 дизайн флакону повністю відповідає його аромату, кришечка символізує льодяний кристал;

🟣 аромат свіжий, квітковий, шлейфовий;

🟣 спочатку холодний, далі розкривається більш теплішими нотками;

🟣 стійкість відмінна, на одязі впродовж 2-х діб, на тілі близько 8 годин.

🟣 підходить як для ділових зустрічей, так і для вечірки;

🟣 без привʼязки до віку.

Дякую за увагу! 🌸

Сподіваюсь, було цікаво 🤗