Розпаковка супербоксу Lamel 🎁 від Makeup Club – перші враження
Дуже цікаво дізнатись, що в середині і познайомитися поближче з новими продуктами😊 Давайте дивитись разом))
Ось і я отримала свій бокс Lamel від Makeup Club.❤️🔥 Перш за все, хочу подякувати за такий неочікуваний і приємний подарунок.🤗
Рік тому я познайомилася з цією спільнотою і одразу подумала: – «Це місце де можна поговорити про те, що я обожнюю і тут точно знайдуться дівчата, які розділяють цю любов». Я пишу здебільшого про парфуми, бо це моя особлива пристрасть і я маю, що про них сказати.
Проте доглядову і декоративну косметику я теж ніжно люблю.🥰 Працюючи наразі у віддаленому форматі, я все одно щоранку роблю макіяж, адже це дозволяє відчувати себе впевненіше (ну і несподівані відеоколи не застануть зненацька 😄). В подальшому, по можливості розбавлятиму свій контент оглядами на улюблені продукти.👌
Тож вітаю улюблений Makeup Club з річницею і дякую всім причетним за створення такого комфортного і теплого комьюніті.🥰❤️🔥
Роздивимося що в середині боксу від Lamel
Я з брендом знайома не дуже добре, але чула і читала багато схвальних відгуків, тож мені неймовірно цікаво познайомитись з цією косметикою ближче.
Одразу кидається в очі неймовірно гарне пакування і слоган бренду… Справді, все в наших руках і саме ми будуємо своє життя, дуже важливо завжди про це памʼятати.👌
Ну а шикарний колір і приємна текстура боксу, то окремий вид задоволення.))
В боксі неймовірна кількість продук тів Lamel. Це і олівці для губ та очей, гарні помади для різноманітних образів, продукти для нанесення тону та контурингу, а також туш і олійка для губ. Всього в боксі 35 продуктів.
Перше враження прекрасне.❤️🔥 Дякую Makeup за такий прекрасний бокс.
Більш детальні огляди продуктів будуть пізніше. І, мабуть, я поділю огляд цього боксу на три дописи.
- В першому розкажу про засоби для губ.
- В другому розповім про продукти для макіяжу очей.
- І третій допис буде про тональні засоби.
З днем народження Makeup Club! 💐
Коментарі (0)