Анастасія

Новий сезон - новий сонцезахист! Огляд на сонцезахисний крем від Hollyskin

Новий сезон - новий сонцезахист! Огляд на сонцезахисний крем від Hollyskin

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ! Ця стаття створена спеціально для піклування про наших привабливих україночок. Бажаю всім якомога швидше зрозуміти мету і почати використовувати сонцезахист!

Трохи теорії. Наша шкіра - єдиний шар захисту від зовнішніх факторів (вітру, бруду, ультрафіолетового випромінювання тощо). Оскільки ми живемо в помірному кліматі, загалом за рік ми бачимо яскраве сонечко близько 4-5 місяців, проте не зважаючи на такий невеликий період сонячної активності (справжньої активності, бо влітку в найспекотніші дні рівень ультрафіолетового випромінювання може досягати позначки 7-8 балів, що є дуже руйнівним та небезпечним для нашої шкіри), ми повинні застосовувати та захищати нашу шкіру додатковими засобами, незалежно від сезону, рівня ультрафіолету та, навіть, погоди. Вважайте: ранок настав - варто нанести сонцезахисний крем. У сонячну погоду сонцезахисний крем дозволяє блокувати вплив сонця на шкіру, у дощову та похмуру погоду ви просто не дасте волозі випаруватись зі шкіри, а деякі креми дозволять зволожити та попіклуватись про вашу шкіру додатково.

Основні наслідки використання сонцезахисту щодня:

  • фінішне зволоження шкіри (крем зазвичай наносять останнім, він закриває всі попердні шари догляду і не дає волозі випаруватись);
  • через тривалий період використання шкіра стає більш гладкою, зроложеною, зменшуються подразнення та потріскання шкіри, пори стають менш видимими та вирівнюється рельєф шкіри;
  • зменшується пігментація шкіри та освітлюються вже наявні пігментні плями та веснянки.

Звісно, вплив крему та рівень захисту неможливо розділити на чіткі категорії, бо кожен сонцезахисний крем має різні компоненти і призначення, тож ви вільні у власному виборі.

Новий сезон - новий сонцезахист! Огляд на сонцезахисний крем від Hollyskin
Новий сезон - новий сонцезахист! Огляд на сонцезахисний крем від Hollyskin
Новий сезон - новий сонцезахист! Огляд на сонцезахисний крем від Hollyskin

Сонцезахисний крем від бренду Hollyskin можна сміливо записати в засоби вишої касти. Маю персональний досвід використання вітчизняних кремів і в більшості випадків вони розчаровували за декількома критеріями. В цього сонцезахисту негативних сторін немає.

Консистенція. На фото нижче можете бачити щільну консистенцію, кремову, рівномірну. Нанесла на шкіру горошинку 5 мм, і ось в таку плотну плямку він перетворився. Дуже плотна текстура крему, тож він чудово 'приклеюється' до шкіри. Оскільки крем має плотну структуру, його можна використовувати невеликими дозами, в іншому випадку треба буде довго чекати поки крем всотуватиметься в шкіру (фото 2 нижче).

Аромат. При нанесенні крем має ледь помітний легкий аромат солодощів. Мені особисто нагадує аромат від солодкого напою (ситро чи щось таке фруктово-солодке). Проте запах дуже легкий, не нав'язливий.

Відчуття після нанесення. При нанесенні невеликої кількості крем дає невеликий матовий фініш, проте є невелике відчуття жирності (фото 3 нижче).

Особисті відчуття. Після нанесення відчуття мінімальної жирності на обличчі мене ніяк не дратує. Увесь день обличчя в оточенні приємного солодкуватого аромату. Проте радила б цей крем на більш холодну пору року, коли сонце має менший вплив і можна дозволити шкірі носити плотні текстури (вліітку є ризик швидко спітніти і через крем це буде помітно у вигляді великих крапель поту).

Ваші враження та досвід, поради щодо нанесення крему або додаткову інформацію щодо використання сонцезахисту можете написати в коментарях. Всім вдячна за увагу!