Alyona Fedyk

Міцелярний гель від Garnier

Міцелярний гель від Garnier

І нехай в мене летять всі тапки тих, хто не любить рожеву міцелярку Garnier, я витримаю цей удар) Вже багато років користуюсь саме нею, бо дійсно вважаю, що вона найкраща. Тому дала шанс і гель-воді, яка (за інформацією виробника) бореться з жирним блиском і чорними цятками. До того ж, я просто закохалась в цю текстуру. Ну що ж, давайте за порядком…

Міцелярний гель від Garnier

Скільки б я не пробувала гідрофільну олію, двофазний засіб тощо, вважаю, що міцелярна вода найкраще справляється зі зняттям макіяжу. Так, її потрібно змивати, але що з вищеперечисленого дозволяє пропустити цей етап? Нічого)

Garnier ще ні разу мене не підвів. Навіть стійкий макіяж я можу змити міцеляркою так, щоб не лишилось ніяких ознак панди. Але єдиний мінус для мене був в тому, що навіть найніжніші ватні диски не можуть зробити так, щоб шкіра навколо очей не відчувала цієї жорсткої дії та тертя)

Можливо, ви подумаєте, що я вигадую, але ні. Міцелярний гель настільки пом’якшує котонові пади, що здається, наче ніякого тертя й немає. Він буквально ковзає по шкірі, усуваючи макіяж. По ефективності – нічим не гірше класичної міцелярки Garnier. По текстурі – значно виграє.

Що у складі?

  • Активоване вугілля нормалізує вироблення себуму, покращує кровообіг, освіжає тон шкіри.
  • Саліцилова кислота має противугрову та протизапальну дії, а також бореться з чорними цятками.

Пляшечка і дозаток такі ж, як і в класичної міцелярки Garnier. Чи економно використовується? Поки на 100% сказати не можу, але на диск я наливаю приблизно таку ж кількість засобу.

Пахне м’ятою чи евкаліптом. Словом, щось свіже. Можливо трішки “медичних” нот, але зовсім не критично. Мені дуже навіть зайшло) Тому поки що я без зазріння совісті “роблю паузу” з рожевою міцелярною водою Garnier і користуюсь гелем. Моя чутлива шкіра абсолютно позитивно сприйняла зміни в догляді.

Щодо чорних цяток… В мене їх не так вже й багато, щоб з ними боротись, але на це великих надій я б не покладала. Зрештою, цей засіб має багато плюсів і без цього.