Міцелярний гель від Garnier
Заходьте на новинку:)
І нехай в мене летять всі тапки тих, хто не любить рожеву міцелярку Garnier, я витримаю цей удар) Вже багато років користуюсь саме нею, бо дійсно вважаю, що вона найкраща. Тому дала шанс і гель-воді, яка (за інформацією виробника) бореться з жирним блиском і чорними цятками. До того ж, я просто закохалась в цю текстуру. Ну що ж, давайте за порядком…
Чому власне міцелярна вода?
Скільки б я не пробувала гідрофільну олію, двофазний засіб тощо, вважаю, що міцелярна вода найкраще справляється зі зняттям макіяжу. Так, її потрібно змивати, але що з вищеперечисленого дозволяє пропустити цей етап? Нічого)
Garnier ще ні разу мене не підвів. Навіть стійкий макіяж я можу змити міцеляркою так, щоб не лишилось ніяких ознак панди. Але єдиний мінус для мене був в тому, що навіть найніжніші ватні диски не можуть зробити так, щоб шкіра навколо очей не відчувала цієї жорсткої дії та тертя)
Можливо, ви подумаєте, що я вигадую, але ні. Міцелярний гель настільки пом’якшує котонові пади, що здається, наче ніякого тертя й немає. Він буквально ковзає по шкірі, усуваючи макіяж. По ефективності – нічим не гірше класичної міцелярки Garnier. По текстурі – значно виграє.
Не знаю, чому хтось каже, що гель не змиває макіяж. Звісно, водостійкий він не змиє за 2 секунди, а звичайні засоби видаляє на "ура".
Що у складі?
- Активоване вугілля нормалізує вироблення себуму, покра щує кровообіг, освіжає тон шкіри.
- Саліцилова кислота має противугрову та протизапальну дії, а також бореться з чорними цятками.
Пляшечка і дозаток такі ж, як і в класичної міцелярки Garnier. Чи економно використовується? Поки на 100% сказати не можу, але на диск я наливаю приблизно таку ж кількість засобу.
Кажуть, що запах не дуже приємний… Протестую.
Пахне м’ятою чи евкаліптом. Словом, щось свіже. Можливо трішки “медичних” нот, але зовсім не критично. Мені дуже навіть зайшло) Тому поки що я без зазріння совісті “роблю паузу” з рожевою міцелярною водою Garnier і користуюсь гелем. Моя чутлива шкіра абсолютно позитивно сприйняла зміни в догляді.
Щодо чорних цяток… В мене їх не так вже й багато, щоб з ними боротись, але на це великих надій я б не покладала. Зрештою, цей засіб має багато плюсів і без цього.
Коментарі (0)