Anna_feerie

Бюджетний аналог Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Concealer

Бюджетний аналог Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Concealer
Бюджетний аналог Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Concealer

В мене мій EL був доволі довго, хоч я його використовувала регулярно (причому так активно, що в результаті відпав спонжик з аплікатора 🙃). Мій відтінок – 1N Extra Light Neutral, він гарно підлаштовувався під тон шкіри, добре маскував почервоніння та інші недосконалості (за умови, що не одразу починала тушувати – а давала продукту трохи часу, щоб схопився). І ось він закінчився, а я вирішила пошукати йому заміну в бюджетному сегменті, але так, щоб не втратити в якості.

Це корейський консилер, який обіцяє гарне маскування, злиття з тоном шкіри та невагомий фініш. Цікаво, що в лінійці багато відтінків, причому вони також діляться на підтони: нейтральний, холодний та теплий, що дуже круто та незвично для корейського бренду 🤗.

В мене 17N1 Neutral Vanilla – доволі світлий відтінок, що гарно пристосовується до мого кольору шкіри. Тепер щодо властивостей:

- Консилер доволі щільний (як і Estee Lauder), його треба зовсім крапельку, а це означає, що 7 мл не закінчаться через місяць.

- Так само я наношу на недолік та пару секунд чекаю, перш ніж дотушувати, щоб почервоніння максимально перекрились.

- Стійкість дуже хороша: коли я спробувала змити свотч водою з милом – в мене нічого не вийшло, тільки гідрофільна олія / міцелярна вода або двофазний засіб.

- В складі є діоксид титану, тобто додатково отримуємо захист від сонця.

Маскувальні властивості я спробувала передати за допомогою олівців для очей та підводок – без чітерства, я нанесла невеличку кількість консилера та розтушувала (бо іноді у відгуках можна побачити щільний шар, який перекриває ледь не татуювання, але ж такий пиріг на шкірі то не дуже комфортно, погодьтесь?)). Як бачимо, він доволі добре перекриває, тож впорається з почервоніннями, пігментацією та постакне.

Чому? Бо я саме так робила деякий час з Estee Lauder – адже він класно маскував синячки, чудово фіксувався навіть без пудри і тримався до кінця дня, як прибитий. Так в чому ж проблема? А проблема в тому, що з часом я помітила, що шкіра під очима стала висушеною, а мімічні зморшки проявились набагато сильніше, ніж були до того.

Тому я терміново почала відновлювати цю зону за допомогою живильного крему, а консилер залишила виключно для акне та постакне. Під очі ж я стала наносити спеціальний продукт – теж від Estee Lauder – Double Wear Brush-On Glow BB.

Бо ніжна шкіра під очима потребує зволоження, а, наприклад, запальні елементи – підсушування. І виробники не можуть скомбінувати ці дві функції в одному засобі, адже вони протирічать одна одній.

Тож, якщо вам більше 20 і ви турбуєтесь про стан шкіри під очима – краще не наносьте щільний консилер (бо безпечніше взагалі не маскувати ті сінці, аніж зробити на їх місці пустелю)).

В цілому ж, як продукт для маскування тонових нюансів на обличчі - Etude House Big Cover Skin Fit Pro Concealer виявився цілком гідною заміною для Estee Lauder, тому можу сміливо рекомендувати його тим, хто в пошуках робочої альтернативи улюбленого люксу 🤗.