Олександра ☕️

Моя колекція консилерів

Моя колекція консилерів

Нарешті я розібрала свою косметичку, додала туди нещодавні покупки і остаточно визначалась з тими продуктами про які хочу розповісти.

Отже, першим буде консилер від L'Oréal Infallible у відтінку 320 Porcelain. Дуже неоднозначний як на мене продукт.

По-перше, я прогадала з кольором, але то звісно не провина консилера:) Він дуже і дуже світлий навіть для моєї світлої шкіри. Це найсвітліший відтінок у цій лінійці, і якщо чесно, найсвітліший колір консилеру який я бачила в житті. Взагалі я планувала купувати колір 322, але його тоді не було, а цей був з гарною знижкою, і тепер зрозуміло чому. Навіть на свотчі він чомусь виглядає темнішим ніж є насправді.

По-друге, у нього величезний і незручний аплікатор, така кількість продукту буде просто скучуватись та забиратися в усі зморшки та нерівності шкіри. До речі самого продукту також багато, вистачить надовго.

Ну і по-третє, він дуже плотний та стійкий, це його перевага. Наносити його треба зовсім трохи і на максимально зволожені шкіру. Розташовувати краще одразу, бо якщо він схватиться та підсохне вже навряд чи вийде нормально його розподілити.

Я ним висвітлюю зони під очима, з аплікатора набираю мінімальну кількість на пензлик и розтушовую. З цим завданням він справляється на всі 100%. Впродовж дня не скочується і не забивається (за умови зволоження попередньо шкіри).

Оцінка: 7/10, будьте уважні з кольором.

Далі розкажу про моїх улюбленців, а саме Eveline Liquid Camouflage у відтінках 05 Porcelain та 06 Ivory

Нарешті дочекалася, його дуже довго не було в наявності, у фізичних магазинах також ніде не було. Вже злякалася що його знали з виробництва, але ні:)

Купую цей консилер вже втретє, першим у мене був у відтінку 05, потім взяла 04 та пошкодувала (він виявився дуже жовтим), тож тепер обрала як і раніше 05 та йому в компанію 06 (мабуть найсвітліший в цій серії). Цей консилер також досить плотний та гарно перекриває. На відміну від попереднього, йому можна дати декілька секунд щоб він "схватився", а потім розтушовувати, якщо треба замаскувати якесь локальне почервоніння тощо. Також має досить великий аплікатор, але набагато зручніший. Головне тут знайти саме свій відтінок, бо в цій лінійці якась дивна нумерація, я звикла що чим менше номер, тим світліше колір. Тут це явно не працює, тож будьте уважні.

Оцінка: 10/10

І на останок буде консилер також від Eveline, але вже Magical Perfection, відтінок 01 Light

Він був куплений у відчаї, бо ніде не могла знайти попередній. Виявився досить непоганим, але для мене не зручний через упаковку, я звикла до аплікаторів. Колір не зовсім підходить для мене, але після розтушовки гарно підлаштовується. Також досить плотний, тому наносити лише на добре зволожену шкіру (це стосується всіх плотних консилерів). Перекриває гарно, на цілий день його вистачає.

Оцінка: 8/10, але ще раз навряд чи візьму

Моя колекція консилерів
Моя колекція консилерів
Моя колекція консилерів
Моя колекція консилерів
Моя колекція консилерів
Моя колекція консилерів
Моя колекція консилерів
Моя колекція консилерів
Моя колекція консилерів