Бернацька Юлія

Мій дорожній набір 🚂🏔⚽

Мій дорожній набір 🚂🏔⚽

В подорож взяла лише найкращі та перевірені продукти. Доглядову косметику звісно перелила в дорожні плящечки меншого об'єму.

Почну с декоративної косметики:

Палетка для контурингу Lamel номер 03. Для мене це універсальний набір. Хайлайтер та ближчий до нього контур використовувала, як тіні.

Пензлики Topface. 02 та 08 номер. Вони чудові! М'які та якісні.

Гель для брів LAMEL Make Up Liquid Brow Soap. Зручний у нанесенні, середня фіксація , але мені достатньо.

Тональна основа-сироватка LAMEL Make Up Smart Skin Serum Tinted Foundation. Номер 403. Гарне перекриття, вологий фініш, не жовтить.

Туш для вій Eveline Cosmetics Extension Volume 4D False Definition Push Up Volume and Curl. Хороша туш, добре подовжує та робить об'єм. Насичений чорний колір.

Автоматичний олівець для брів Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil. Black Brown, Medium Brown обидва коьори підійдуть шатенкам. Зручна щіточка.Зручно домалювати брови. Дають ефект напилення. Без них ніяк, тому взяла два олівчика. Для мене вони найкращі.

Бальзам для губ Catrice Power Full 5 Lip Care. номер 010. Персиково-бежевий колір. Приємний на губах.

Тінт для губ зволожувальний O’BAYS Tint Balm. Приємний на губах, добре зволожує Надає губам ніжно-рожевого відтінку.

Доглядова косметика:

Бальзам-стік для губ з SPF 20 "Зволоження та живлення" Babe Laboratorios Lip Care Stick. Добре зволожує губи, прибирає сухість. Трішки відчувається на губах.

Парфумований крем для рук "Rose Wine" MARÊVE. Приємний аромат, добре зволожує. Зручний формат упаковки саме в дорогу.

Ампульна сироватка з колагеном і гіалуроновою кислотою FarmStay Collagen & Hyaluronic Acid All-In-One Ampoule. Добре зволожує шкіру. не липка, швидко вбирається шкірою. Приємний легкий аромат.

Освіжальний тонік для всіх типів шкіри Lumene Klassikko Refreshing Toner. Не сушить шкіру. Гарно зволожує.

Крем для обличчя проти зморщок, у тубі Filorga Time-Filler 5XP Correcting Cream Tube. Добре зволожує, не залишає липкості. Досить таки щільний. Використовую на ніч.

Гель для умивання Bioderma Sebium Gel Moussant Purifying and Foaming Gel. Добре змиває макіяж та очищує шкіру. Не сушить.

Протеїновий шампунь з колагеном Esthetic House CP-1 Bright Complex Intense Nourishing Shampoo. Добре очищує волосся, гарно піниться. Приборкує неслухняне волосся, пушистість. Живить та не сушить.

Сироватка для обличчя Max Factor Miracle Pure Skin Illuminating Serum. Добре зволожує обличчя. Надає шкірі здорового сяйва. Кремом не закриваю, достатньо зволоження. Використовую вранці.

Гіалуронова міцелярна вода Eveline Cosmetics Facemed+ Гарно прибирає макіяж, туш не кожну знімає добре, інколи доводиться змивати деілька разів.

Зволожувальний крем для шкіри навколо очей Lumene Klassikko Moisturizing Eye Cream. Звичайний крем, зі зваложенням справляеться.

Тонік для обличчя Derma E Radiance Toner Glycolic Acid & Rovibos Дуже сподовся тонік. Гарно зволожує та очищує. Не на кожен день. Міні формат.

Антиперспірант-стік Rexona "сухість пудри". Надаю перевагу саме сухим форматам. Добре захищає від поту. Приємний квітково-пудровий аромат, не перебиває запах парфуму. Не залишає слідів на одязі.

Мультифункціональний спрей-догляд для волосся 20-в-1Matrix Miracle Creator. Пом'якшує та допомагає приборкати волосся, приємний аромат. Міні формат.

Мій дорожній набір 🚂🏔⚽
Мій дорожній набір 🚂🏔⚽
Мій дорожній набір 🚂🏔⚽
Мій дорожній набір 🚂🏔⚽
Мій дорожній набір 🚂🏔⚽
Мій дорожній набір 🚂🏔⚽