Олена Романюк

Now Tri-3D Omega. Дієтична добавка Омега 3 + вітамін D3

Now Tri-3D Omega. Дієтична добавка Омега 3 + вітамін D3

Усі ми з дитинства пам'ятаємо важливість і цінність риб'ячого жиру для нашого здоров'я. Ми дорослішаємо, інформації навколо нас більше, можливостей обирати корисні речі у зручній формі теж необмежена кількість варіантів.

Відомий нам з дитинства риб'ячий жир (у своєму початковому стані) - це велика кількість гліцеридів, які включають в себе полінасичені жирні кислоти (омега-3), вітаміни, мікроелементи і певні домішки (в т.ч. метали, але усе в межах норми, не забуваймо, 21 сторіччя на дворі).

Омега 3 - це ті надзвичайно корисні незамінні кислоти для нашого організму (DHA, ERA та ALA), які отримуються з загальної маси кислот і домішків риб'ячого жиру, шляхом обробки і очистки. І все це для того, щоб отримати чарівні міліграми жирних кислот ЕРА та DHA в одній капсулі 😉.

Отже, перша форма цих важливих кислот - тригліцеридна, тобто натуральна, яка не пройшла обробку, але отримати з неї більше ніж 330 мг ЕРА та 220 мг DHA, не вийде. З другою формою - етиловою (ЕЕ, етилові ефіри), яка пройшла термічну вакуумну обробку за допомогою етилового спирту, можна примножити вміст EPA та DHA вдвічі, тобто "взяти" по максимуму з першоджерела.

Що купувати? "Натуральне" чи "оброблене"? Певна лякалка для нашого сприйняття 🤔.

Згідно з різноманітних досліджень (до речі, процес обробки риб'ячого жиру схвалено Всесвітньою Організацією охорони здоров'я) обидві форми мають однаковий вплив на організм, звісно, грають роль концентрація в одній капсулі, стан здоров'я людини, тривалість вживання добавки і престиж виробника, його обладнання та відповідальність. Обидві форми є абсолютно безпечними, звісно, з дотриманням режиму харчування, правильним вживанням добавки, без передозування.

Мої враження від Now Tri-3D Omega+ вітамін D3

Я не вживаю регулярно рибу, взагалі не люблю, тому кожного сезону купую флакон Омега-3, останнім разом це була рекомендація гінеколога разом з курсом магнію.

Завжди надаю перевагу брендам з американського сайту, це Now та California Gold Nutrition. Цього разу мені потрапив на очі саме цей варіант, поєдання Омега-3 та вітаміну D3 .

По складу виходить 330 мг EPA, 220 мг DHA та 1000 мг D3.

Капсула велика, дуже велика! 2.5 см, я заміряла 🤪. Вживаю з основним прийомом їжі, в обід, неприємного присмаку немає, але якщо затримати в роті, то оболонка капсули швидко тане, і .. привіт, неприємний присмак на півдня 🤭.

Що дає мені Омега-3, чи помічаю я результат? Користь полінасичених жирних кислот для здоров'я жінки (а дітей, взагалі, без коментарів) важко переоцінити. Серце, судини, шкіра, очі, нервова діяльність, мозок, участь у виробленні важливих гормонів, все це потребує певних ресурсів, і Омега-3 важливий компонент для нормального функціонування усього організму. Для себе, я помічаю, що легше проходять важкі, темні, зимові місяці, я більш стійка, немає сухості шкіри, + певні моменти здоров'я тримаються на доброму рівні. Тут ми ще маємо бонусом D3, це не менш важливий вітамін у темну пору року.

Отже, обирайте якісних виробників різних засобів, не лише косметичних, дбайте про харчовий та питний режим, подалі стрес, побільше сну, міцного здоров'я!

Дякую, що дочитали ❤

Now Tri-3D Omega. Дієтична добавка Омега 3 + вітамін D3
Now Tri-3D Omega. Дієтична добавка Омега 3 + вітамін D3