ksnklb

Сироватка для вій та брів на ламіновані вії👀

Сироватка для вій та брів на ламіновані вії👀

Якщо це читають люди, які роблять ламінування вій і так не можна, то скажіть мені, і не кидайте тапками 🫣.
І так, місяць тому я зробила ламінування вій і колись зроблю про це допис, а поки відслідковую стан. За тиждень помітила, що не погано було б додати віям зволоження після цієї процедури і через тиждень після ламінування, я почала застосовувати цю сироватку. Так, це могла б бути олійка від Mayur, але від неї у мене печуть очі, то я знайшла такий цікавий варіант.
І так, знаю, що активатор потрібно наносити на слизову, але я не готова до печіння, особливо на ніч, коли організм вже втомлений, тому я наносила цю сироватку на самій вії та брови.
Виробник вказує, що сироватку потрібно наносити 3 тижні, а потім зробити паузу на 7 днів, і повторювати знову. Тому розповідаю про результат першого місяця.

Сироватка для вій та брів на ламіновані вії👀
Сироватка для вій та брів на ламіновані вії👀

Скляна баночка з пипеткою, 30 ml.
Дизайн у білому кольорі виглядає гарно. Мінус, що ззаді не всю вказану інформацію можна прочитати, і сподіваюсь, що виробник це якось виправить.
Виробник зазначає, що сироватку потрібно наносити пальцем, але мені сподобався варіант із силіконовою щіточкою.
Рідина світло помаранчевого кольору, має ніби приємний суничний аромат, але в ньому є щось відштовхуюче. І ні, цей аромат не яскравий і комусь може сподобатись, відштовхуюча нота не заважає абсолютно.
Консистенція ріднини рідка, але чуть-чуть має густоту і в'язкість.

Спочатку я наносила краплю на щіточку, а потім розприділяла по віях/бровах.
Спочатку, звісно, волога відчувалась, але рідина не запливала в око, не заважала, ще щипала, не осліплюлювала. Просто відчувалась на віях/бровах. Після 30хвилин сироватка висихала і можна було спати обличчям в подушку, не боячись, що все буде жирне.
Зранку також не відчувалось на волосинках, але оскільки сироватка засихала на них, то вони були ніби склеяні, змивалось це без зусиль, після вмивання легко розчісувались волосинки. Вже після першого застосування відчувалось зволоження і м'якість, хоча ефект ламінування не зник і вії далі мали об'єм.

Так, я щось не подумала нормально і зробила таке фото вже з нанесеною сироваткою, тому додаю фото з попереднього дня.

Тут я вже додумалась зробити більше фото 🤦🏻‍♀️.
У результаті маю брови, які відросли і багато вій)).
Зазначу, що сироватка допомогла швидше змитись фарбі, це дуже помітно було вже після тижня використання.
Брови ви і самі бачите, виросло багато нових у місцях, де вони і раніше росли. За цей час практично не випадали старі та сама волосина стала довшою і міцнішою. Тому зволожуючі та зміцнюючі властивості сироватки помітно.
Вії, тут найцікавіше, то я думала, що до цього часу я попрощаюсь з ефектом від ламінування. І так, деякі волосинки випали, але багато ще на місці, і виросло багато нових знизу. Скажу чесно, я не думаю, що цю сироватку можна сприймати як активатор росту для волосин, хоча вона посприяла швидшому відростанню брів, і, можливо вій (бо вії я не помічаю коли відростють). Та я точно можу сказати, що сироватка допомогла зміцнити волосину, щоб та могла протриматися подовше та вирости на свій максимум. Це не вау-чудо ефект, та сироватка справді чудово зміцнює волосинки, зволожує їх, при цьому не впливаючи на ефект від б'юті процедур.

Склад не великй, але хороший, немає алергенів, є зволожуючі, зміцнюючі та живильні компоненти, тобто все те, що повинно виконувати обіцянки виробника.

Aqua – вода.
Hydrolyzed Keratin – гідролізат кератину, використовується у засобах для зміцнення, покращення росту та вигляду.
Panthenol – понтенол, має заспокійливу та зволожуючу дію.
Protein hydrolyzates – гідрлізовані білки утворюються шляхом розчеплення білків у реакції з водою, і у плані догляду, допомагають утримувати вологу у клітинах.
Propylene Glycol – полімер пропіленгліколю, регулятор емульсії, у малих дозах не токсичний.
Adenosine – нуклеозид, що складається з азотистої основи аденіну та п'ятивуглецевого цукру рибози. Сам складник має дуже позитивний вплив на шкіру і у обмежених концентраціях є безпечним. В організмі аденозин допомагає передавати клітинну енергію, утворюючи такі молекули, як аденозинтрифосфат (АТФ) і аденозиндифосфат (АДФ). Аденозин зменшує випадіння волосся, стимулюючи ріст волосся та потовщення волосяних стрижнів.
Camomile (Matricaria recutita) Extract – екстракт Matricaria recutita має середню антиоксидантну та протимікробну дію, а також значну антитромбоцитарну дію.
Rosemary leaves extract – може стимулювати волосяні фолікули та спонукати волосся рости швидше, покращуючи кровообіг у шкірі голови.
Argania Spinosa Kemel Oil – відновлює природний ліпідний шар волосся, зміцнює міжклітинні зв'язки, забезпечує цілісність волосин.
Riboflavin – Вітамін В₂, бере участь в процесах росту, пластичному обміні; входить до складу ферментів, які регулюють важливі етапи обміну речовин, позитивно впливає на стан шкіри та слизових оболонок.
Arginine – амінокислота, компонент колагену шкіри та кератину волосся.
Benzoic Acid – консервант.
Parfum – ароматизатор.