M O N D ✨️

Той самий "кривавий пілінг": Не найкраще рішення для чутливої шкіри, але я спробую

Той самий "кривавий пілінг": Не найкраще рішення для чутливої шкіри, але я спробую

Упаковка

Пілінг знаходиться в картонній коробці. Інформацію про продукт хоч зменшуй: тут і склад, і рекомендації щодо використання, і очікуваний результат. Крім того, є вкладка з розгорнутою інструкцією різними мовами.

Баночка виконана з матового скла, закривається піпеткою. Оскільки тільки знайомлюсь із пілінгом, взяла менший обсяг на 15 мл. Цей обсяг складно знайти, але рекомендую почати із нього.

Опис:

AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution - це 10-хвилинна пілінгуюча сироватка для обличчя, яка очищає пори, видаляє мертві клітини, вирівнює тон та текстуру шкіри. Пілінг містить 30% AHA-кислоти (коктейль з гліколевою, молочною, винною та лимонною кислотою) та 2% BHA-кислоти.

Власне, навіщо нам кислоти?

30% AHA-кислоти допомагають відлущувати верхній шар шкіри, а 2% BHA-кислоти додатково очищають пори. Концентрат забезпечує ще глибше відлущування, допомагає у боротьбі з висипаннями та зменшує глибину зморшок.

Про склад:

Крім кислот, до складу входить тасманський перець, який зменшує подразнення шкіри після впливу кислот, кросполімер гіалуронової кислоти, що заспокоює шкіру, вітамін В5, який посилює регенерацію шкіри, а також чорна морква для боротьби з вільними радикалами.

* не тестується на тваринах і не містить компоненти тваринного походження.

І хоч у сироватки досить висока концентрація кислот, вона підходить для домашнього використання через нормальний pH 3.5-3.7 (попереджає можливість пошкоджень).

Текстура в'язка, насиченого червоного кольору з липкістю. Аромат неоднозначний, мені нагадує вино дуже довгої витримки.

Для використання треба зовсім небагато. До того ж наносити можна не частіше 1-2 рази на тиждень. За місяць я витратила менше третини баночки.

! Перш ніж наносити пілінг на обличчя – зробіть тест на маленькій ділянці. Я так перевірила, отримала "зелене світло" та продовжила юзати повноцінно.

Наносити на чисте сухе обличчя; розподілити тонким шаром, уникаючи чутливих і пошкоджених зон. Тримати пілінг до 10 хвилин і змити теплою водою. Більше 10 хвилин не варто тримати, щоб не отримати опік. При нанесенні може поколювати шкіру, але якщо це сильне явище - слід змити негайно.

• ! Після розкриття пілінг потрібно використовувати протягом 12 місяців.
  • ! Краще не комбінувати з іншими кислотами/агресивними засобами.

Використовую у вечірній час, оскільки після пілінгу підвищується чутливість шкіри. Потім наношу звичний, бажано заспокійливий, догляд. Так шкіра нормально реагує на кислоти. Після використання може бути легке почервоніння, яке швидко проходить.

У мене куперозна шкіра комбі типу + чутлива, з не розширеними порами. За місяць: сліди постакне стали світлішими (почервоніння на фото - це купероз).

Навіть після першого застосування відчуваються покращення. Але, не такі очевидні, що хтось помітить, окрім вас. Для більш видимих результатів потрібен час. Отже, щоб побачити роботу кислот, необхідно мати терпіння. А відчути роботу кислот зможете з першого нанесення.

За результатами:

+ зменшує вироблення шкірного сала (обличчя не жирниться так швидко, як ДО);

+ дає антибактеріальну та протизапальну дію;

+ згладжує дрібні зморшки та шрами;

+ сприяє регенеруючим процесам.

Щодо рівномірного кольору шкіри, його складно відстежити на куперозній шкірі. Але, зауважила, що точно:

- Не вирівнює рельєф шкіри.

Засіб сподобався. Свого роду це інноваційне рішення для домашнього догляду. Цілком робочий пілінг і заслуговує на свої відгуки.

________

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution