YuliHrytskoff

Бальзам для губ Revlon Kiss Balm SPF20

Бальзам для губ Revlon Kiss Balm SPF20

З бальзамом для губ «Kiss Balm» від Revlon я знайома вже давненько – раніше часто купувала прозорий 010 «Tropical Coconut» (він має просто неймовірний запах і дуже красиво блистить), проте минулого разу його не було в наявності, тож я вирішила спробувати бальзам з відтінком і обрала персиковий 015 «Juicy Peach». Спойлервін мені теж дуже сподобався (хоч кокосовий все одно кращий) і тепер я хочу скупити всі відтінки)

А тепер більш детально про Бальзам для губ Revlon Kiss Balm SPF20 № 015 «Juicy Peach».

Одразу після купівлі бальзам був упакованим в герметичну пластикову упаковку, на обороті якої – деяка інформація про засіб від виробника. Мені дуже подобається такий варіант пакування, оскільки я можу бути впевнена, що до мене ніхто бальзам не відкривав)

Сам бальзам являє собою пластиковий корпус в тон бальзаму, на кінці якого є механізм, з допомогою якого викручується/закручується стік бальзаму. Механізм працює справно, не заїдає.

Корпус закривається прозорою пластиковою кришечкою.

Стік бальзаму циліндричної форми, заокруглений на кінці.

Об’єм бальзаму – 2.6 г.

Склад. Бальзам містить велику кількість доглядових компонентів натурального походження – мигдальну олію, екстракти оливи та авокадо, гіалуронову кислоту та вітамін Е, олію гранатових кісточок, олію малинових кісточок, олію виноградної кісточки. Окрім цього, санскріни декількох видів, в тому числі фізичний фільтр Titanium Dioxide. Решту компонентів допоміжні – емоленти, регулятори в’язкості, барвники та ароматизатори, які, в цілому, безпечні. Єдині два компоненти, наявність яких у складі мене не радує, це політеілен (пластик), а також Bht (бутілгідроксітолуол – синтетичний антиоксидант, його звинувачують у тому, що він є ендокринним руйнівником і має токсичну дію на печінку, нирки та легені в екстремальних дозах через ковтання. Також підозрюють, що BHT має потенціал для біоакумуляції у водних видах.).

Тому склад в мене викликає деякі питання…

Консистенція бальзаму – твердий стік, жирненький, підтаює від тепла та при контакті зі шкірою.

Текстура однорідна – бальзам не містить ніяких включень чи блискіток.

Запах. Фруктовий з нотками персика, приємний та ненав'язливий. Досить довго відчувається на губах після нанесення.

Вираженого смаку не має.

Нанесення. Ефект. Бальзам дуже легко наноситься та розприділяється по шкірі губ, буквально таючи від їх тепла. Він доволі жирненький, але «ефекту млинця» не створює – все дуже комфортно та гармонійно.

Бальзам дуже гарно зволожує губи та захищає їх від несприятливих погодних умов – вітру, сонця чи холоду. Після того, як бальзам поглиненться шкірою, губи зволожені, м’якенькі, якщо є тріщинки – вони починають загоюватись. А ще – надає губам легенького відтінку та неймовірного блиску. Тобто бальзам має не тільки доглядові та захисні функції, але й надзвичайно красивий візуальний ефект!

На губах бальзам веде себе також чемно – не розтікається за межі губ (але олівчик роз’їдає, якщо-що, але це й зрозуміло – він досить жирний), лущення не підкреслює, білу смужку на стику слизової губ не утворює.

Стійкість в бальзаму не дуже велика – годину-півтора, далі просто поглинається шкірою, надаючи губам доглянутого вигляду та залишаючи ледь помітний теплий відтінок. Обід, та й навіть перекус не переживе.

У виробника цей бальзамчик представлений у декількох відтінках: 010 - Tropical Coconut, 015 - Juicy Peach, 020 - Crisp Apple, 025 - Fresh Strawberry, 030 - Sweet Cherry, 035 - Berry Burst, 111 - Sugar Mint. Вони відрізняються кольорами та ароматами.

Раніше я завжди брала 010 - Tropical Coconut – він прозорий, але надає губам дуже красивого глянцевого блиску, ну й аромат в нього просто неймовірний (такого вдалого кокосового запаху я не зустрічала більше в жодній доглядовій косметиці).

На цей раз взяла 015 - Juicy Peach – це теплий напівпрозорий персиковий відтінок, який можна нашаровувати та отримувати як легенький, практично прозорий відтінок, так і більш насичений. А ще, бальзамчик надає губам просто неймовірного глянцевого блиску!

Так бальзам виглядає на губах.

Якщо використати олівчик в тон бальзаму, це матиме вигляд практично повноцінної глянцевої помади. Але останній час я все ж ношу бальзам тільки «соло», оскільки, як зазначала трішки вище, він роз’їдає олівець за рахунок своєї жирності.

Підсумовуючи, скажу, що Бальзамом для губ Revlon Kiss Balm SPF20 у відтінку 015 «Juicy Peach» я більш ніж задоволена! Він прекрасно зволожує, відновлює та підліковує шкіру губ, захищає її від несприятливих погодних умов, гарно поводить себе на губах, не підкреслюючи недоліки. Тому до покупки, звичайно, рекомендую!