Ботокс в домашніх умовах
Сьогодні розповім про процедуру, яка здатна зробити ваше волосся гладким, як з обкладинки
INOAR BotoHair - процедура, яку можна виконати а домашніх умовах, проте важливо дотримуватися усіх правил. У мене був набір для разового використання.
Миємо волосся шампунем, який йде в наборі
Це технічний шампунь глибокої очистки, який готує волосся до нанесення ботоксу. Голову миємо двічі. Після цього грива стає дуже пухнастою, це ок. Висушуємо волосся на 100%.
Готуємо суміш
Для цього змішуємо вміст баночки #2 і #3. Ретельно міксуємо і отримуємо готову суміш для ботоксу.
Наносимо щедро, відступаючи хоча б 2-3 см від шкіри
Мені вистачило маленького набору тютєлька в тютєльку. кщо у вас довше волосся, краще брати більший формат. Після нанесення витримуємо ботокс 15-20хв і сушимо феном.
Вирівнюємо
Температуру прасочки обирайте згідно з інструкцією. Помаленьку вирівнюємо волосся, намагаємося добре прогріти кожне пасмо. Після випрямлення чекаєм 20хв, а далі можна мити голову.
Результат
Моє волосся ДО було і так в хорошому стані, однак після ботоксу стало ще кращим та гладкішим. Я усвідомлюю, що ця процедура не несе нічого корисного, як і кератин, однак візуально результат дуже хороший. Волосся стає м'яким, наче шовк, проте набирає ваги, перестає бути таким "летючим" і пухнастим.
Коментарі (0)